Yanımda Premium’lulara Hediye S Sport Plus Üyeliği

06 Haziran 2024

Yanımda Premium’lulara Hediye S Sport Plus Üyeliği

Dünyanın dört bir yanında sporseverlerin ilgisini çeken birbirinden heyecanlı spor organizasyonları gerçekleşmeye devam ediyor. Futbol, tenis, dövüş sporları, basketbol, motor sporları ve daha birçok farklı kategorideki spor müsabakalarını canlı izlemek ise sporla ilgilenen kişiler için oldukça önemli. S Sport Plus da bu anlamda sporseverlerin beklentilerini fazlasıyla karşılayan bir platform. İnternet bağlantısı olan her yerden kolayca izlenebilen S Sport Plus’ın zengin içeriklerinden yararlanmak isteyen kullanıcılar S Sport Plus üyelik konusunu ve kampanyalarını da merak ediyor. S Sport Plus hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar içeriğimizde.

 

 

S Sport Plus Nedir?

 

Dijital platformların sayısı ve popülerliği her geçen gün artıyor. Her dijital platform kendine özgü içerikleri ile kullanıcıların tercihi olmaya çalışıyor. Tıpkı dizi / film platformları gibi spor içeriklerinin yayınlandığı dijital platformlar da mevcut. S Sport Plus da bu platformlardan biri. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını ve liglerini hem canlı olarak hem de tekrar izle ve indir izle seçenekleri ile yayınlayan S Sport Plus internet üzerinden hizmet veren dijital platformlardan biridir. S Sport Plus içeriklerine S Sport Plus uygulaması indirilerek erişilebilir. Uygulamaya “www.ssportplus.com” adresinden, App Store, Play Store ya da App Gallery üzerinden erişilebilir. Uygulama tablet ve akıllı telefonlara, Apple TV, Android TV, Chromecast cihazı, Microsoft Xbox Oyun Konsolu ve uyumlu Smart Tv cihazlarına indirilebilir. S Sport Plus ile tüm spor müsabakalarını ister maç saatinde canlı yayında ister güncel arşiv üzerinden yayınlanmış içeriklerin tekrarını Full HD yayın kalitesinde izlemek mümkün.

 

 

S Sport Plus ile Neleri İzleyebilirim?

 

S Sport Plus dünyanın önde gelen spor organizasyonları ve zengin içeriği ile oldukça popüler bir platformdur. Herhangi bir kuruluma ya da dekodere ihtiyaç duymadan erişilebilen platform üzerinden internet bağlantısı bulunan her yerden içeriklere erişim sağlamak mümkün. Yılda 10 bin saatin üzerinde canlı yayın yapması, aynı anda birden fazla canlı yayını izleme imkanı sunması gibi avantajları ile oldukça sevilen S Sport Plus ile en sevilen spor müsabakalarını ve ligleri takip etmek çok kolay. Peki S Sport’da neler var?

 

S Sport Plus’ta La Liga, Serie A, Suudi Arabistan Pro Lig, Conmebol Libertadores, Conmebol Sudamericana ve UEFA Nations League gibi futbol liglerini; NBA, Turkish Airlines EuroLeague gibi popüler basketbol liglerini ve ATP Masters 1000, Davis Cup, Wimbledon gibi dünyaca ünlü tenis turnuvalarını izleyebilirsiniz. Aynı zamanda MotoGP, FIA World Rally Championships, Nascar ve NTT Indycar Series gibi motor sporları yarışlarını da S Sport Plus ile takip edebilirsiniz. S Sport Plus’ta aynı zamanda dövüş sporlarından UFC, Cage Warriors, PFL müsabakalarını; Amerikan Futbolunda NFL ve buz hokeyinde NHL’i izleyebilirsiniz.

 

Tüm bunlara ek olarak S Sport Plus’ta; S Sport, S Sport 2, NBA TV, Eurosport 1 ve 2, FB TV, TRT Spor, SportsTV, TRT Belgesel, CNN International, Haber Global, TV100, TLC, CNN Türk, NTV, Kanal D, NOW, TRT 1, Star, TV8, SZC TV gibi haberden belgesele spordan müziğe 50’den fazla kanalın canlı yayınına da erişebilirsiniz. Son olarak PowerTürk, Dream Türk, Radyo Spor, NR1 ve TRT Müzik gibi radyoların canlı yayınlarını da dinleyebilirsiniz.

 

 

Yanımda Premium Nedir? Avantajları Nelerdir?

 

Yanımda Premium, Vodafone’luların dijital avantajlar dünyasıdır. Üyelerine özel fırsatlar ve hizmetler sunan Yanımda Premium’un avantajlarından tüm bireysel faturalı müşteriler yararlanabilir. Yanımda Premium kullanıcılarına farklı alanlarda avantajlar ve fırsatlar sunar. Her ay Her Şey Yanımda alışverişlerinde 100 TL indirim, Hediye Çarkı’nda GB garantili 2. çevirme hakkı ile toplam ekstra 10GB, TOBi’de öncelikli canlı destek gibi birçok fırsat Yanımda Premium’un avantajları arasında yer alır.

 

Yanımda Premium’un kullanıcılarına sağladığı faydalardan biri de “Her ay 100 TL değerinde S Sport Plus üyeliği”. Bu fayda sayesinde Yanımda Premium müşterileri zengin içeriğe sahip S Sport Plus platformundaki içeriklere ücretsiz erişebilir.

 

 

Yanımda Premium ile S Sport Plus Kampanyasından Nasıl Yararlanabilirim?

 

S Sport Plus kampanyasından yararlanmak için öncelikle Yanımda Premium üyesi olmanız gerekir. Yanımda Premium üyesi olmak için faturalı bireysel bir Vodafone müşterisi olmalısınız. Henüz Vodafone’lu olmadıysanız Vodafone online kanalları ya da mağazaları üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yanımda Premium üyesi olmak için ise Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden Premium’lu Ol seçeneğini seçerek üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yanımda Premium  S Sport Plus kampanya katılımı için ise S Sport Plus üyeliği sırasında ödeme ekranına geldiğinizde Yanımda uygulaması üzerinden aldığınız kodu “Kullan” butonunun yanındaki alana girerek butona tıklamanız yeterli. Mevcut bir S Sport Plus üyeliğiniz var ancak aktif değilse de yine S Sport Plus web sitesine giderek, üye girişi linkine tıklamanız ve kullanıcı bilgileriniz ile platforma giriş yapmanız gerekir. Açılan sayfada kilitli gördüğünüz herhangi bir içeriğe tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan abonelik sayfasındaki promosyon kodu alanına yine Yanımda uygulamasından aldığınız kodu girerek S Sport Plus içeriklerini izlemeye devam edebilirsiniz.

 

 

S Sport Plus Nereden ve Nasıl İzlenir?

 

Zengin içeriği ile kullanıcıların dikkatini çekmeye başlayan S Sport Plus ile ilgili merak edilen konulardan biri de “S Sport Plus nasıl izlenir?” sorusunun yanıtı. S Sport Plus’un zengin içeriğine erişmek için ilk adım S Sport Plus uygulamasını cihazınıza indirmek.

 

S Sport Plus uygulamasını Android OS 7.0 ve üst sürümleri ile IOS 12.4 ve üst sürümlerine sahip tüm mobil cihazlardan, notebook, masaüstü bilgisayarlardan ve aşağıda yer alan cihazlar ile geniş ekranda izleyebilirsiniz.

  • Android TV cihazları
  • Apple TV cihazı
  • Xbox Series X|S ve Xbox One cihazları
  • Google Chromecast cihazı
  • LG WebOS 3.0 ve üzeri Smart TV’ler
  • Samsung Tizen 3.0 üretim yılı (2017-2018-2019-2020-2021-2022-2023 ) olan Smart TV’ler
  • Arçelik – Grundig – Beko (2019 ve sonrası üretilen Smart TV’ler)
  • Philips Android Smart TV
  • Sony Android Smart TV
  • Toshiba Android Smart TV
  • Vestel Android Smart TV
  • Vestel/Regal Smart TV (2018 ve sonrası üretilen Smart TV’ler)
  • Xiaomi Mi Box ya da Xiaomi Mi Stick cihazı

Ayrıca HDMI kablosuyla bilgisayarınızdan yayınları TV’ye aktarabilir ya da akıllı telefonunuzla TV’niz arasında ekran paylaşımı yapabilirsiniz.

 

Uygulamayı indirdikten sonra S Sport Plus’a üye olmanız gerekir. S Sport üyelik işlemi oldukça kısa süren basit bir işlemdir.

 

S Sport Plus’a ilk kez üyelik gerçekleştirecek olan kullanıcılar öncelikle “www.ssportplus.com” web sitesini ziyaret etmelidir. Ana sayfa üzerinde sağ üst köşede yer alan “Hemen Üye Ol” linkine tıkladıktan sonra açılan ekranda ilgili alanlara kişisel bilgilerin girilmesi ve ardından “Hesabımı Oluştur ve Hemen Ödeme Ekranına Git” butonuna tıklanması gerekir. Ödeme ekranında aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı abonelik seçeneği mevcuttur. Kullanıcılar bu seçeneklerden kendilerine uygun olanı seçtikten sonra ödemeyi gerçekleştirerek S Sport Plus’a üyeliğini tamamlamış olurlar.

 

Bazı kullanıcılar ise “S Sport Plus nereden izlenir?” sorusunun yanıtını merak ediyor. S Sport Plus’ı akıllı telefonunuzdan, tabletinizden, Xbox oyun konsolunuzdan, Apple TV ya da Android TV cihazlarınızdan ve uyumlu Smart TV’leriniz üzerinden izleyebilirsiniz. S Sport Plus kullanıcılarına oldukça gelişmiş bir izleme deneyimi sunar. Kesintisiz izleme, geri al izle, indir izle ve tekrar izle gibi özellikleri S Sport Plus’un izleme deneyiminin kalitesini yükselten özellikleri arasında yer alır. Aynı zamanda kullanıcılar S Sport Plus’ı tarayıcı üzerinden izlerken video oynatıcı üzerinden istedikleri çözünürlüğü ayarlayarak yayın kalitesini ve veri kullanımını da kontrol edebilirler. 

 

Ekranı üçe ya da dörde bölerek tek ekranda birden fazla canlı yayın izleme seçeneği, çevrimdışı izleme özelliği, çoklu ekran deneyimi, çift dil seçeneği, Full HD yayın kalitesi, mini oynatıcı, takvime ekle ve favorilere ekleme özelliği ile S Sport Plus oldukça avantajlı ve kullanıcı dostu bir platform.

 

 

Yanımda Premium ile Yanımda’nın tüm avantajlarını keşfedin.

İncele