Yeni Eve Taşınırken Yapılması Gerekenler

28 Eylül 2023

Yeni Eve Taşınırken Yapılması Gerekenler

 

Yeni bir eve taşınmak, yapılması gereken birçok işlemi de beraberinde getiriyor. Çünkü bir evden taşınırken, kişiler kendilerine ait tüm abonelikleri beraberinde götürüyor. Bu da  yeni eve taşınırken yapılması gerekenler listesinin uzamasına neden oluyor. Peki yeni eve çıkacaklara tavsiyeler neler? Bir eve taşınırken, elektrik su doğalgaz abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Bu işlemleri taşınmanın hemen öncesinde halletmek, eve yerleşme sürecinde oldukça avantaj sağlıyor. Yeni bir şehre taşınırken yapılması gerekenler arasında, evin konumunun bağlı olduğu abonelik şirketinin öğrenilmesi ilk sırada yer alıyor. Çünkü abonelik şirketlerinin sunduğu hizmetler ve hizmet bedelleri farklılık gösterebiliyor. Yazının devamını okuyarak, taşınırken yapılması gerekenler hakkında tüm merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

 

 

 

Elektrik Abonelik Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

Günümüzde neredeyse tüm cihazlar elektrik ile ilişkili. Bu da elektrik aboneliğini, açtırılması gerekilen ilk abonelik sırasına çıkartıyor. Elektrik açtırma işlemi için bazı evraklara ihtiyaç duyuluyor. Bunlardan biri de, kira kontratı. Elektrik aboneliğine başvurmak için, gerekli evraklarla hizmet veren tedarik firmasına gidebilirsiniz. Aynı işlemi gelişen ve yaygınlaşan teknoloji sayesinde E-devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Su Abonelik Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

Yeni eve taşınmak birçok işlemin yapılması anlamına geliyor. Bunlardan biri de su aboneliği açtırma. Aynı şehir içerisinde farklı bir yere taşınıyorsanız, su aboneliği açtırma yerini su aboneliği taşımaya bırakıyor. Bu işlem için evin bulunduğu semtin bağlı olduğu Su ve Kanalizasyon İdarelerine  başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için kurumun web sitesini de kullanabilirsiniz.

 

 

Doğalgaz Abonelik Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

Yeni eve çıkarken alınacaklar arasına eklenen bir diğer abonelik ise doğalgaz. Doğalgaz açtırma, sıcak suya erişim veya yemek yapmak gibi elzem ihtiyaçların temelini oluşturuyor. Doğalgaz açtırmak için abonelik başvurusunda bulunmanız gerekiyor. Peki doğalgaz abonelik başvurusu nasıl yapılır? İlk olarak 187 numaralı hattı arayabilirsiniz. Buradan kendi dağıtım şirketiniz ile görüşme sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, şirketin resmi sitesini kullanabilir veya bu işlemi E-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

İnternet Abonelik Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

Ev taşırken dikkat edilmesi gerekenler önem taşıyor. Birinin eksik yapılması, günlük hayatın akışını etkileyebiliyor. Yeni eve taşınırken elektrik su doğalgaz başvurusu yapmak yeterli olmuyor. Peki, onlar kadar önemli bir diğer ihtiyaç ne? Tabii ki, internet. İnternet bağlatma konusunda Vodafone pek çok avantaj sunuyor. Vodafone ev interneti bağlatırken, bu işlem için hizmet bayisine gitmek zorunda değilsiniz. bu işlemi kolaylıkla internet üzerinden halledebilirsiniz. Vodafone üzerinden adresinizi sorgulayarak işleme bağlayabilirsiniz. Ardından dilediğiniz tarifeyi seçmeniz yeterli. Gerisini sizi arayacak Vodafone hizmet yetkilileri sizin adınıza hallediyorlar. Hizmet yetkilisi ile belirlenen tarih ve zamanda evinize gelen kurulum ekibi, hızlı ve profesyonel hizmeti sizlerle buluşturuyor.

 

Vodafone’un ev interneti tarifeleri geniş kitlelerin beğenisini topluyor. Çünkü Vodafone güçlü altyapı destekli pek çok farklı internet tarifesini sizlerle buluşturuyor. Vodafone ile ekonomik fiyat seçenekleriyle ev internetli olabilirsiniz. İnternet kullanımınızda karşılasabileceğiniz ping sorunlarına, Vodafone sitesinde yer alan ‘’Ping nasıl düşürülür?’’ yazısı ile detaylı yanıt bulabilirsiniz. Vodafone’un sunduğu sınırsız hizmetler sayesinde hem internet satın alım hem de kullanım sırasında profesyonel destek alabilirsiniz.

 

 

 

 

Vodafone Ev İnterneti avantajlarından faydalanmak için hemen başvurun.

Başvur