Netflix En İyi Aile Filmleri Nelerdir?

22 Ağustos 2024

Netflix En İyi Aile Filmleri Nelerdir?

Ailece oturup bir film, dizi ya da belgesel izlemek çok keyiflidir. Birlikte keyifli bir akşam için ve paylaşım için filmler kadar etkili aktivite az bulunur. Peki, çocuklarla izlenecek filmler denince akla ilk gelen platformlardan olan Netflix’te neler var? Netflix aile filmleri için harika bir liste yaptık. Bu listede eski yeni en güzel aile filmleri var.

 

Netflix’te Evde Aile ile İzlenecek Filmler

 

Evde aile ile izlenecek filmler için Netflix içeriklerine bakabilirsiniz. Özellikle Netflix aile komedi filmleri size harika bir aktivite seçeneği sunabilir. Farklı yıllarda çıkış yapmış izlenebilecek aile filmleri ile çocuklarla kaliteli zaman geçirebilirsiniz. İzlediğiniz filmdeki espriler ya da komik anlar ise ortak anılarınız olacaktır. 2009’dan 2024’e Netflix en iyi aile filmleri için bir liste yaptık.

 

●      Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

 

Çıkış Tarihi: 2009 

 

Süre: 1 sa. 35 dk. 

 

Açıklama: Manny, Sid ve Diego, buz devrinde dinozorlarla dolu bir dünyaya adım atarlar. Bu eğlenceli ve macera dolu yolculukta dostluklarını pekiştirirler.  Çocukların da kahkahalar atacağı espriler, arkadaşlığın her sınırı aşan gücü doğanın değişimi üzerine güzel bir film.

 

Seslendirenler: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary.

 

●      Crood’lar

 

Çıkış Tarihi: 2013 

 

Süre: 1 sa. 38 dk. 

 

Açıklama: Bir mağara adamı ile ailesi, felaket yüzünden keşfedilmeyi bekleyen harika şeylerle dolu bir dünyaya yolculuğa çıkarlar.  Crood’lar, Taş Devri hakkında çocuklara eğlenceli bilgiler de veriyor. Ayrıca böyle bir dönemde yaşayan ailenin komik halleri çok eğlenceli. Yetişkinlerin de keyif alacağı bir film.

 

Seslendirenler: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds.

 

●      Ferdinand

 

Çıkış Tarihi: 2017 

 

Süre: 1 sa. 50 dk. 

 

Açıklama: Amansız bir güreşçi olduğu sanılan devasa ancak nazik bir boğa, eski çiftliğine geri döner ve sıra dışı dostlarının yardımıyla boğa güreşinden kaçmanın bir yolunu bulmaya çalışır.  İspanya, boğa güreşleri üzerine kültürel bilgiler de sunuyor.

 

Seslendirenler: John Cena, Kate McKinnon, Bobby Cannavale.

 

●      Bizim Köyün Şarkısı

 

Çıkış Tarihi: 2018 

 

Süre: 1 sa. 40 dk. 

 

Açıklama: Ailesiyle birlikte İstanbul'dan bir köye taşınan Çınar, köyde tanıştığı yeni arkadaşlarıyla bir müzik yarışmasına katılır ve arkadaşlığın önemini öğrenir.  Bu filmde Türk çocuk oyuncuların başarısı sizi çok etkileyecek. Kurgu ve hikaye de çok güzel gerçekten. Mutlaka izleyin.

 

Oyuncular: Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Dora Dalgıç.

 

●      Grinch

 

Çıkış Tarihi: 2018 

 

Süre: 1 sa. 25 dk. 

 

Açıklama: Neşeli Whoville kasabasında Noel'i durma noktasına getirmek için huysuz bir çizgiye sahip olan Grinch, küçük bir kızın cömertliği sayesinde kalbini değiştirebilir. 

 

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones.

 

●      Mogli: Orman Çocuğu

 

Çıkış Tarihi: 2018 

 

Süre: 1 sa. 45 dk. 

 

Açıklama: Ormanda hayvanlar tarafından büyütülen yetim bir çocuğun hikayesini izlemek hem duygulandırıyor hem de eğlenceli sahneler etkiliyor. Mogli, tehlikeli bir düşmanla ve kendi insan kökenleriyle yüzleşirken kaderinin kontrolünü ele geçirir. 

 

Oyuncular: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch.

 

●      Kung Fu Panda

 

Çıkış Tarihi: 2018 

 

Süre: 1 sa. 45 dk. 

 

Açıklama: Sakar bir pandanın başından geçenleri konu alan bu filmde, Panda Po, Huzur Vadisi'ni kar leoparından kurtarmak için Kung Fu yeteneklerini sergilemeye başlar.  Panda Po ve yaşadığı maceralar, gerçekten çok eğlenceli. İnanılmaz komik sahneler var. Ayrıca Çin kültürü, Çin mutfağı üzerine de güzel bilgiler veriliyor.

 

Oyuncular: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie.

 

●      Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya

 

Çıkış Tarihi: 2019 

 

Süre: 1 sa. 44 dk. 

 

Açıklama: Hıçkıdık ve Dişsiz, efsanevi bir ejderha cennetini hain avcı Grimmel onları yakalamadan önce bulmak için yola çıkarlar.  Hıçkıdık’ın protez bacaklı bir çocuk olması da farklılıkları kabullenme üzerine güzel bir bilgi sunuyor. Çünkü bu çocuk, arkadaşları tarafından çok seviliyor ve başarılı olmak için çok azimli.

 

Seslendirenler: Jay Baruchel, America Ferrera, F. Murray Abraham.

 

●      Can Dostlar

 

Çıkış Tarihi: 2019 

 

Süre: 1 sa. 43 dk. 

 

Açıklama: Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncularıyla çekilen bu filmde, bir mahalledeki parkta oynamak isterken keyifli bir macera yaşayan çocukların hikayesi anlatılıyor. 

 

Oyuncular: Berat Efe Parlar, Eda Döngü, Dora Dalgıç.

 

●      Kirpi Sonic

 

Çıkış Tarihi: 2020 

 

Süre: 1 sa. 42 dk. 

 

Açıklama: Süpersonik hıza sahip uzaylı bir kirpi, kötü bir doktorun planlarını bozmaya çalışırken küçük bir kasaba şerifinden yardım alır. 

 

Oyuncular: James Marsden, Jim Carrey, Ben Schwartz.

 

●      Sihirli Ejder

 

Çıkış Tarihi: 2021 

 

Süre: 1 sa. 38 dk. 

 

Açıklama: Alladdin’in Sihirli Lambası tadında bir Uzakdoğu Animasyon filmi olan Sihirli Ejder, dilekleri gerçekleştiren bir ejderha ile gencin maceralarını konu alır. 

 

Seslendirenler: Jimmy Wong, John Cho, Natasha Liu Bordizzo.

 

●      Pinokyo

 

Çıkış Tarihi: 2022 

 

Süre: 117 dk. 

 

Açıklama: Guillermo del Toro'nun klasik masal uyarlamasını keyifle izleyebilirsiniz. Burada o meşhur kuklanın gerçek bir çocuk olma arzusunu görüyoruz. Pinokyo, ahlaki derslerden geçiyor. Biraz fazla duygusal bir film olduğunu da ekleyelim.

 

Seslendirenler: Ewan McGregor, Gregory Mann, David Bradley, Finn Wolfhard, Tilda Swinton.

 

●      Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi

 

Çıkış Tarihi:2022 

 

Süre: 1 sa. 27 dk. 

 

Açıklama:Süper kötü idolleri tarafından reddedilen 12 yaşındaki Gru, sakar Minyon ekibinin yardımıyla ne kadar alçak biri olduğunu kanıtlamak için kolları sıvar.  Minyonlar ise öyle tatlılar ki :) Sadece onları izlemek bile çok keyifli.

 

Seslendirenler: Steve Carell, Pierre Coffin, Alan Arkin.

 

●      Deniz Canavarı

 

Çıkış Tarihi: 2022 

 

Süre: 1 sa. 55 dk. 

 

Açıklama: Minik bir kız çocuğunun cesaret dolu öyküsü, deniz canavarlarıyla savaşan bir kaptan ve onun gemisinde gizlice yolculuk yapan bu kızın yaşadığı heyecan verici macerayı konu alıyor. Deniz Canavarı filmi, çocuklara harika bir farkındalık kazandırıyor.

 

Seslendirenler: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris.

 

●      Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

 

Çıkış Tarihi: 2022 

 

Süre: 1 sa. 30 dk. 

 

Açıklama: 1969'da Apollo'nun Ay’a inişi, galaksiler arasında seyahat etme hayali kuran bir çocuğun gözünden bu tarihi olayı izleyiciye aktarıyor. 

 

Seslendirenler: Glen Powell, Zachary Levi.

 

●      Leo

 

Çıkış Tarihi: 2023 

 

Süre: 1 sa. 46 dk. 

 

Açıklama: Sınıfın evcil hayvanı olan Leo adındaki bir kertenkele inanılmaz komik bir amcera sunuyor. İlkokul çocuklarının dersliğine göz atmamızı sağlayan bu filmde Leo’nun gözünden anlatan bir konu akışı var. İlkokulun son sınıfında geçen hikaye biraz da büyümeyi konu alıyor. Büyümek ve değişmek korkusuna odaklanıyor. 

 

Seslendirenler: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong.

 

●      Tavuklar Firarda

 

Çıkış Tarihi: 2023 

 

Süre: 1 sa. 41 dk. 

 

Açıklama: Bir grup korkusuz tavuk, yakındaki bir çiftlikte dönen şüpheli işlere karşı kümes hayvanlarını kurtarmak için birlik olur. 

 

Seslendirenler: Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey.

 

●      Gizemli Ada: Mençuna

 

Çıkış Tarihi: 2023 

 

Süre: 1 sa. 41 dk. 

 

Açıklama: On çocuk, hayatta kalma temalı bir oyunun gerçek hayata uyarlanmış versiyonunu oynamaları için gizemli bir adaya davet edilir. Ancak oyunu bitirmeleri kolay olmayacaktır. Gerçek doğada bir ekip olarak çalışmaları ve adadan kurtulmaları gerekecektir.

 

Oyuncular: Şahin Irmak, Sinan Çalışkanoğlu, Ünal Yeter.

 

●      Devler Uyandı

 

Çıkış Tarihi: 2023 

 

Süre: 1 sa. 21 dk. 

 

Açıklama: Kral Şakir ve ailesi, kayıp babaannelerini bulmak ve dünyayı tehdit eden karanlık güçlere karşı koymak için zorlu bir maceraya atılırlar. Renkli karakterlerle dolu bu heyecan verici çizgi film, izleyicilere dostluk, cesaret ve ailenin önemini vurgulayan bir hikaye sunar.

 

●      Kardeş Takımı

 

Çıkış Tarihi: 2024 

 

Süre: 1 sa. 34 dk. 

 

Açıklama: Ebeveynlerinin gizli ajan olduğunu ve kaçırıldıklarını keşfeden dört çocuk hem onları hem de dünyayı kurtarmak için bir süper bilgisayarla güçlerini birleştirir. Yapay zekanın desteğini kullanmak, çocukların iradesi ve birlikte hareket etmesi önemli detaylar.

 

Oyuncular: Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram, Çağan Efe Ak.

 

Evinizde kesintisiz bir film deneyimi için ihtiyaç duyabileceğiniz ev interneti paketlerini Vodafone ile inceleyebilir ve size uygun dsl internet ya da fiber internet paketlerine göz atabilirsiniz. Paket seçimi yaparken kullanabileceğiniz internet paketi için internet altyapı sorgulama yapabilir ve evde ailece film izleme serüveninizde Vodafone ile çözüme ulaşabilirsiniz.