Vodafone FLEX - Seç Seç Al

17 Ekim 2022

Vodafone FLEX - Seç Seç Al

Vodafone Flex

 

Vodafone, tüm son teknolojik ürünleri kolayca bulabileceğiniz ve kendi ödeme seçeneklerinizle kolayca satın alabileceğiniz yeni bir kolaylık sunuyor: Vodafone FLEX.

 

Gelişmiş özellikleriyle Vodafone FLEX, çok zengin bir ürün havuzu içinden tam da ihtiyacınız olan teknoloji ürünlerini en kolay şekilde bulmanıza odaklanıyor. Seçtiğiniz ürünü, size uygun ödeme yöntemini de seçerek istediğiniz mecradan satın alabiliyorsunuz. Yani ürün seçimiyle kalmayıp ödeme yöntemi ve ürünü satın alacağınız mecrayı da seçebiliyorsunuz. Daha detaylı olarak Vodafone FLEX nedir, anlatalım.

 

Vodafone FLEX nedir?

 

Vodafone FLEX, kullanıcılarına ihtiyaç ve talepleri için çok geniş ve çok çeşitli ürün portföyü sunan bir alışveriş altyapısıdır. Kullanıcı zengin seçenek alanından aradığı ürüne kolayca ulaşabildiği gibi kendine uygun ödeme yöntemini de seçebilir. Sistem; “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanır.

 

Ürününü seç, ödemeni seç, kolayca al!

 

Vodafone FLEX dünyası ile gelen ürünün seç, ödemeni seç, kolayca al sisteminin aşamalarına bakalım.

 

1.  Ürününü SEÇ 

 

İhtiyacınız olan ürünleri zengin bir seçenek havuzu içinde bulmak daha kolaydır. Elbette tüm ürünleri bir arada sunan sitenin size sunacağı kolay filtreleme araçları varsa. Vodafone FLEX ile kolayca ürünleri filtreleyebilir, kategorileri içinde değerlendirebilirsiniz.

 

  • Yeni bir akıllı saat almayı planlıyorsanız çok zengin bir ürün seçenekliliği içinde sizin aradığınız özellikleri taşıyan modeli kolayca bulabilirsiniz.
  • Yeni bir fitöz aradığınızda teknik özelliklere, markaya ya da modele göre filtreleme yaparak istediğiniz özellikleri taşıyan ürünleri görüntüleyebilirsiniz.
  • Akıllı telefon arayışında da yine Vodafone FLEX dünyası ile en yeni modelleri, özelliklerine yad a fiyatlarına göre süzerek değerlendirebilirsiniz.

Cep telefonu, bilgisayar, elektrikli mutfak aletleri, ev elektroniği gibi onlarca farklı kategorideki ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde ulaşmak için Vodafone FLEX’i tercih edebilirsiniz. Aradığınız tüm son teknolojik ürünleri Vodafone FLEX ile bulabilirsiniz. Ayrıca FLEX, kişiye özel tekliflerle kullanıcılarına birbirinden farklı avantajlar da sunuyor.

 

2.  Ödemeni Seç

 

Vodafone FLEX dünyası ile ürününüzü seçtikten sonra, kendinize ve bütçenize uygun ödeme yöntemine de kendiniz karar verebilirsiniz. Dilerseniz eski telefonlarınızı Vodafone’da değerlendirip, yeni ürününüz için peşinat sağlayabilirsiniz. Dilerseniz de eski telefonunuzu indirime dönüştürerek Vodafone’da değerlendirebilirsiniz.

 

Vodafone FLEX’te Sunulan Ödeme Seçenekleri

 

    • Taksitli alışveriş: Vodafone’dan satın almak istediğiniz son teknolojik ürünü, ürünün satış fiyatı kriterlerine göre faturaya ek 12 aya varan taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.

 

    • Ön ödeme: Satın almak istenilen ürüne limit yetmediğinde ya da yeteri kadar bütçeniz olmadığında, ön ödeme ile ürünün belirli tutarını önden ödeyip, kalanını daha az taksit tutarıyla taksitlendirebilirsiniz.

 

    • Eskiyi getir ve yeni son teknoloji ürününü götür: Eski telefonunuzu Vodafone’da birbirinden farklı kategorilerde ürünleri indirimli alabilmek için kullanabilirsiniz. Evde tuttuğunuz eski telefonunu Vodafone’da değerlendirerek, ister yeni bir telefon için indirim olarak saydırabilirsiniz, isterseniz akıllı robot süpürgeyi indirimli alabilirsiniz. İndirim tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

 

  • Eski telefonunu nakite dönüştür: Evde tuttuğunuz eski telefonu Vodafone mağazaları ya da yanımda üzerinden teslim edip, 24 saat içerisinde nakte dönüştürebilirsiniz..

 

3.  Kolayca Al

 

Vodafone FLEX ile beğendiğiniz ürünü kendi ödeme seçiminizle kolayca satın alabilirsiniz. Satın almak için de seçeneğiniz var.

 

3000 noktada aktif satış yapan Vodafone mağazalarından istediğiniz ürününü yerinde inceleyip, kendinize uygun ödeme imkanıyla hızlıca satın alabilirsiniz. Böylece ön ödemeli gaming ürünleri, klavye, kulaklık gibi farklı seçeneklere ulaşabilirsiniz.

 

Vodafone, online alışverişi çok daha kolay ve güvenli kılmaya odaklanıyor. Tüm Türkiye’de kapına teslimat hizmeti sunan Vodafone FLEX ile İstanbul içerisinde de aynı gün hızlı teslimat seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ön ödemeli fritöz, hoparlör, telefon gibi arayışlarınıza yanıt bulabildiğiniz gibi hızlı teslimat konusunda da avantaj elde edebilirsiniz.

 

Online’a özel cihazları, Vodafone mağazalarında deneyimleyerek TOBİ üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Mağazalarda anlık stoğu biten ürünlere hemen sahip olabilmek için TOBİ’den cihaz satın alarak sürecinizi tamamlayabilirsiniz. Ön ödemeli akıllı saat ya da çocuk saati gibi ürünlere kolayca sahip olabilirsiniz.

 

Vodafone FLEX; telefon, tablet, notebook, kulaklık, akıllı saat, hoparlör, akılı ev ürünleri, scooter, takip cihazı, çocuk saati, çocuk kulaklığı, gaming & hobi ürünleri, şarj cihazı, hafıza ürünleri ile zengin bir kategori yelpazesine sahip. Böylece ön ödemeli mouse, taksitle kulaklık gibi arayışlarınıza kolayca yanıt bulabilirsiniz. Taksitli akıllı saat almak, taksitli telefon almak gibi konularda güvenle ilerleyebilirsiniz. Vodafone güvencesiyle taksitli akıllı ev sistemleri veya ön ödemeli teknolojik ürünler satın alabilirsiniz. Bütçe dostu fırsatlar sunan Vodafone FLEX; taksitli alışveriş, eski cihazı nakite çevirme ya da indirime dönüştürme gibi avantajlarla çok cazip.

 

Vodafone Flex ile Seç Seç Al dönemi başladı!

Hemen İncele!