Yurt Dışı Araç Kiralama Kampanyaları

04 Haziran 2024

Yurt Dışı Araç Kiralama Kampanyaları

Seyahatler kişilerin ülke içerisinde gezmenin yanında, kendilerini dünyanın farklı bir ucunda bulmalarına da neden oluyor. Dünyanın gezilmesi ve görülmesi gereken büyüleyici güzellikleri, sizi, valizini hazırlayıp yola koyulmaya itiyor olabilir. Yurt dışında yürüyerek veya toplu taşıma kullanarak gezebileceğiniz onlarca yer bulunuyor. Fakat bazen farklı metro sistemlerinde kaybolmayı da getiriyor. O sebeple çoğu kişi yurt dışı araç kiralama ile ilgili araştırma yapıyor. ‘’yurt dışında araç nasıl kiralanır?’’, ‘’Hangi araç yurt dışında kullanılır?’’ gibi sorular ilgilileri tarafından merak ediliyor. Vodafone yurt dışı araç kiralama kampanya fırsatları ile Red abonelerini dünyanın her yerinde destekliyor. yurt dışında avantajlı fiyatlara araba kiralamak için ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiler yazımızın devamında sizleri bekliyor.

 

Yurt dışında Araç Kiralamak

 

yurt dışı gezileri, keşfedilecek birçok yer olduğu için zaman zaman yorucu geçebiliyor. Yurt dışında araç kiralayarak hem daha az yorulabilir hem de gittiğiniz ülkede daha kısa sürede daha fazla yer keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Araç kiralayarak, pek çok konfor da elde edebilirsiniz. Örneğin, o kültüre özel aldığınız ürünleri arabada muhafaza edebilir ve etrafı gezmenin tadını özgürce çıkarabilirsiniz. Peki, kiralık araçlar nasıl alınır? Kiralık araçlar farklı noktalardan alınabiliyor. Örneğin önceden rezervasyon yaparak, havalimanına indiriğiniz andan itibaren, araç ile konforlu bir gezi deneyimi yaşayabilirsiniz. Araçları, haftalık, günlük ve hatta saatlik olarak da kiralayabilirsiniz. Örneğin, gün içerisinde, gitmek istediğiniz yer, kaldığınız otele veya eve uzak bir konumda olabilir. Tatil zamanınızı yollarda geçirmek yerine, araç kiralayarak, çok daha kısa süre içerisinde, dilediğiniz noktaya varabilirsiniz. yurt dışı araç kiralama yapan ofisler bulunuyor. Global şirketler, neredeyse dünyanın her yerinde araç noktaları bulunduruyor. Bir ülkeyi veya bölgeyi ilk defa geziyorsanız, tren garı gibi bulunması daha kolay ve lokal alanlarda hizmet veren Rent A Car şirketlerini tercih edebilirsiniz. Araç kiralamak için uygulamaları da kullanabilirsiniz. Uygulama üzerinden size en yakın aracı kolaylıkla tespit edip, kiralama seçeneklerine göre işlem yapabilirsiniz. Ek bir ücret karşılığında, aracın size teslim edilmesini dahi sağlayabilirsiniz. Aracınızı, gezi ekibinizin boyutuna veya konfor alışkanlıklarınıza göre seçebilirsiniz. Kalabalık bir grup halinde geziyorsanız, SUV tipi araçları kiralayarak, daha rahat bir şekilde yolculuk edebilirsiniz.

 

Vodafone Red Her Yerde Yanınızda

 

yurt dışı araç kiralama konusunda da Vodafone fırsatlar sunuyor. Vodafone'un Seyahat Yanımda uygulaması ile Red abonelerine sunulan ayrıcalıklardan siz de yararlanabilirsiniz. Kiralayacağınız araç üzerinden yurt içinde %40’a varan, yurt dışında %20'ye varan indirimler kazanabilirsiniz. Vodafone yurt dışı araç kiralama indirim seçeneklerinden yararlanmak da mobil uygulama ile çok kolay! Vodafone yanımda uygulamasına girerek kampanya detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Seyahat bölümünde bulacağınız yurt dışı araç kiralama fırsatlarına tıklayarak, size özel sunulan promosyon kodunu alabilirsiniz. Bu promosyon kodunu kullanmak için, anlaşma yapılan şirketten araç kiralamak için uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama üzerinden promosyon kodu yazan yere, size özel şifreyi girerek, ekonomik fiyat seçeneklerinden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

 

Vodafone Red fırsatları için siz de Red tariflerinden birini seçin. Aktif abonelere sunulan indirim ve kampanyalar saymakla bitmiyor!

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!