Yeni Havalimanına Nasıl Gidilir?

03 Ocak 2024

Yeni Havalimanına Nasıl Gidilir?

Yeni Havalimanına Nasıl Gidilir? Transfer Kampanyaları Nelerdir?

 

İnşaatı Ekim 2018’de tamamlanan İstanbul Havalimanı, Nisan 2019’dan beri operasyonel olarak kullanılıyor. Havalimanı, İstanbul’un Avrupa Yakası’da yer alıyor. Yakanın kuzey kesiminde konumlanan İstanbul Havalimanı, yeni tanındığı için ulaşımla ilgili bazı endişeler uyandırıyor. Buna bağlı olarak “Yeni havalimanına nasıl gidilir?” sorusu, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda “İstanbul havaalanına nasıl giderim?” sorusunu yanıtlıyoruz. Ayrıca Vodafone havaalanı transfer fırsatı hakkında detaylı bilgi, yazının devamında sizleri bekliyor.

 

Taksim’den Havaalanına Nasıl Gidilir?

 

İstanbul Havaalanı, Arnavutköy ilçesi sınırlarında yer alıyor. Konum itibariyle trafiğin yoğun olduğu bir bölgede bulunan yeni havalimanına farklı yollardan ulaşmak mümkün. Avrupa Yakası’nın en merkezi konumlarından biri olan Taksim, havalimanına ulaşmak için ilk akla gelen yerlerden. Taksim’den yeni havaalanına nasıl giderim diye düşünüyorsanız, seçenekler arasında raylı sistem olmadığını hemen belirtelim. Dolayısıyle “Taksim’den havaalanına nasıl gidilir?”sorusu için alternatifler; Havaist, özel araç, taksi ve otobüs. Havaist ile Taksim’den İstanbul Havalimanına ortalama 90 dakikada ulaşabilirsiniz. Taksim’den kalkan HVİST-14ile Beşiktaş, Zincirlikuyu ve ardından 4.Levent’i geçerek havaalanına gitmek mümkün. Shuttle servisinin yanı sıra özel aracınız ile İstanbul Havaalanına gitmek isterseniz, 40.000 araç kapasitesi ile hizmet veren katlı otoparktan yararlanabilirsiniz. Ayrıca havalimanı transfer kampanya fırsatlarını takip ederek, avantajlı fiyatlarla İstanbul Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

 

Kadıköy'den Yeni Havalimanına Nasıl Gidilir?

 

Anadolu Yakası’nda oturanların en çok araştırdığı sorulardan biri; “Kadıköy'den havaalanına nasıl gidilir?”. Kadıköy ile yeni havalimanının arası yaklaşık olarak 60 km. Yeni havalimanı Kadıköy ulaşım için genel olarak Havaist tercih ediliyor. “Kadıköy’den yeni havalimanına nasıl gidilir?”sorusunun bir diğer tercih edilen yanıtı da shuttle servisler. Havaalanı transfer kampanya seçenekleri sayesinde, konforlu şekilde uçuşunuza yetişebilirsiniz. “Kadıköy’den havaalanına giden otobüsler var mı?” merak edenler için de belirtelim ki henüz iki konum arasında İETT hattı bulunmuyor.

 

Sabiha Gökçen’den Yeni Havalimanına Nasıl Gidilir?

 

Sabiha Gökçen’den yeni havalimanına nasıl gidilir?” sorusu da yine sıklıkla yanıtı araştırılan başlıklar arasında. İki havaalanı arasında yolculuk yapmak için Sabiha Gökçen transfer kampanya imkanları değerlendirilebilir. Bunun yanı sıra Sabiha Gökçen’den yeni havalimanı ulaşım için Havaist’i de tercih edebilirsiniz. HVİST-13 numaralı Havaist otobüsü ile İstanbul Havalimanı’na ulaşabilirsiniz. Benzer şekilde yeni havalimanı Sabiha Gökçen ulaşım için de aynı hatlı otobüsü kullanabilir, ortalama 80 dakikada iki havaalanından istediğinize gidebilirsiniz.

 

Havalimanı Transfer Kampanyaları Nelerdir?

 

Yeni havaalanı nasıl gidilir öğrenmek için araştırma yapıyorsanız, havalimanı transfer kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Vodafone Red, kullanıcıları için ücretsiz havalimanı transferi kampanyası sunuyor. Havaist %50 indirimli transfer ile güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz. Vodafone Red havalimanı transfer imkanı İstanbul’un birçok farklı noktasında sizi bekliyor.

 

Vodafone transfer havalimanı kampanyasından yararlanmak için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamada yer alan ‘Havaist’te %50 İndirimli Transfer!’ sayfası üzerinden kampanyaya dair QR kodlara ulaşabilirsiniz. Kampanyaya dahil olduğunuzu gösteren QR kodları, otobüslerde yer alan QR okuyuculara göstererek, ücretsiz yolculuk yapabilirsiniz.

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!