Vodafone Red Yaz Kampanyaları Nelerdir?

29 Mayıs 2024

Vodafone Red Yaz Kampanyaları Nelerdir?

Sıcak yaz günleri hız kesmeden akıp giderken, tatil planları da yapılmaya devam ediyor. Yaz için eğlenceli, dinlenme odaklı, kalabalık ya da sakin bir tatil tercih edebilirsiniz. Ancak kesin olan bir şey var, yaz fırsatları ile tatil keyfinizi artırabilirsiniz! Tatil için sıklıkla ihtiyaç duyulan shuttle transferi, araç kiralama ve uçak bileti alma gibi hizmetler, Vodafone Red yaz kampanyaları ile çok avantajlı hale geliyor. Vodafone’un yaz için hazırladığı fırsatları sizin için bir araya getirdik.

 

Vodafone Seyahat Yanımda Kampanyaları

 

Vodafone yaz fırsatları ile rüya gibi bir tatil gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat Yanımda uygulaması ile Red’lilere özel fırsatlar parmağınızın ucunda! Yaz kampanyaları ile isterseniz Ege’nin serin sularında harika bir tura dahil olabilir, isterseniz en sevdiğiniz ülkede unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Vodafone ile avantajlı fiyatlarla otel rezervasyonu yapabilir, uçak bileti alabilir, araç kiralayabilirsiniz. Şimdi Redlilere özel Seyahat Yanımda kampanyalarına kısaca göz atalım.

 

-  Vodafone Red ile Otel Rezervasyonu Yapmak Çok Avantajlı!

 

Vodafone Red; tatiliniz için otel rezervasyonu yaparken yanınızda! Vodafone Seyahat Yanımda üzerinden yurt içi ve yurt dışı otellerde rezervasyon yaparken ekstra %10 oranında indirim sizleri bekliyor. Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın en iyi otelleri arasından yapacağınız seçim sırasında bütçenize uygun oteli kolaylıkla karar vererek, rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tatilde ev konforu arayanları da unutmayan Vodafone Red, Seyahat Yanımda ile villa tatilinde ücretsiz iptal güvencesi sunuyor.

 

-  Vodafone Red İle İndirimli Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçak Bileti Alabilirsiniz

 

Tatil için uçak bileti alırken de Vodafone yaz fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Hem yurt içi hem yurt dışı uçak bileti alırken indirim elde ederek, seyahatinizi ekonomik hale getirebilirsiniz. Vodafone Red aboneleri; yurt içi uçak bileti alırken 150 TL, yurt dışı uçak bileti alırken 300 TL indirim sağlayabiliyor.

 

-  Araç Kiralamadan Önce Vodafone Red Ayrıcalıklarına Göz Atın!

 

Vodafone Red’liler Budget’tan avantajlı şekilde araç kiralayabiliyor. Tüm araç gruplarında geçerli olan %40 indirim, Red’lilere ekonomik bir seyahat imkanı veriyor. Budget indirimi güncel liste fiyatları üzerinden yapılıyor. Bunun yanı sıra Vodafone Red aboneleri, yurt dışında araç kiralarken de %20 indirim fırsatına sahipler.

 

-  Havaalanı ve Şehir İçi Transferi Red’liler İçin Çok Avantajlı

 

Vodafone Red aboneleri, havalimanı transferinde %10 indirim kazanıyor. Seyahat Yanımda uygulaması veya www.seyahatyanimda.com web sitesi üzerinden transfer satın almak mümkün. Vodafone Red, havalimanı ve şehir içi transfer hizmeti almak isteyenler için de cazip bir kampanya sunuyor. 299 TL’den başlayan fiyatlarla iş ya da tatil için transfer hizmeti alabilirsiniz.

 

- En İyi Yurt İçi ve Yurt Dışı Turları için Vodafone Red’li Olmak Yeter!

 

Karadeniz turları, Kapadokya turları, Ege ve Akdeniz turları Vodafone Red aboneleri için oldukça avantajlı. Bunların yanı sıra Red’li iseniz İtalya turlarına 310€’dan başlayan fiyatlarla gidebilir, yurt dışı turlarında 500 TL indirim fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Vodafone Red yaz kampanyaları, tatil için ihtiyaç duyduğunuz birçok farklı hizmete ekonomik ve konforlu şekilde erişim imkanı sunuyor. Henüz Red’li değilseniz, kolaylıkla Red dünyasına dahil olabilir ve tüm ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. 

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!