Plaj İndirimleri Nelerdir?

29 Mayıs 2024

Plaj İndirimleri Nelerdir?

Yaz sıcağının bunalttığı şu günlerde, hemen herkes plajlarda denizin tadını çıkarmanın hayalini kuruyor. Keyifli bir kumsalda, sevdikleriniz ile tatil hiç uzak değil. En güzel plajlara avantajlı fiyatlarla gitmek istiyorsanız o da mümkün. Çünkü eğer Red’li iseniz harika beach kampanyaları sizleri bekliyor! En çok tercih edilen tatil rotalarında, deniz ve güneşe doymak için Vodafone Red plaj kampanyalarına göz atabilirsiniz. Tatil döneminde de Vodafone Red ayrıcalıklarından yararlanabilir, tatilinizi ekonomik hale getirebilirsiniz. “Vodafone beach kampanyaları neler?”, birlikte bakalım.

 

Plaj İndirim ve Kampanyaları

 

Birçok insan tüm kış boyunca, yaz aylarında yapacakları tatili planlıyor. Sabırsızlıkla beklenen tatilin iyi bir deneyim ile sonlanması içinse seyahatin tüm aşamalarının konforlu olması önemli. Ege ve Akdeniz kıyılarında tatil için sayısız seçenek var. Yaz tatiliniz için villa kiralamayı tercih edebilir, otelde konaklayabilir ya da günlük olarak popüler plajlardan yararlanabilirsiniz.

 

Beach kulüpler; denize olan konumları, sundukları hizmet ve sağladıkları olanaklarla tüm gün keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenek. Beach indirimleri sayesinde güzel zaman geçirmenin yanı sıra bütçenizde farklı planlarınız için yer açabilirsiniz. Vodafone Red, sunduğu beach kampanyaları ile abonelerine hem ekonomik hem de eğlenceli bir tatil imkanı sağlıyor. Peki Vodafone Red plaj kampanyaları neler? İşte yanıtları…

 

Vodafone Plaj Kampanyaları

 

“Türkiye’nin en popüler plajları nerede?” dendiğinde akla gelen Çeşme ve Akyaka, sizin de tatil rotanızda olabilir. Vodafone Red’li iseniz bu şahane lokasyondaki seçkin plajlara indirimli ücret ödeyerek girebilirsiniz.

 

Çeşme’nin en gözde beach clubları arasında yer alan Rooms Beach ve Fun Beach, eğlence ve denizin tadını çıkarmanız için %50 indirimli fiyatlarla sizi bekliyor! Çeşme’nin en güzel plajlarından biri olan Boyalık plajında yer alan Rooms Beach, Mavi Bayrak’lı plajı ile görenleri hayran bırakıyor. Rooms Beach’de gününüzü geçirirken isterseniz dünya mutfaklarına uzanabilir, isterseniz sokak lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Altınkum bölgesinde yer alan Fun Beach Club, 30 bin metrekarelik bir alan içinde konumlanıyor. Özellikle su sporlarına ilgisi olanların ayrılmak istemeyeceği Fun Beach Club, Red’in ayrıcalıklı dünyasında yerini alıyor. En keyifli tatil lokasyonlarından birisi de Akyaka. Muğla’da yer alan Akyaka Kite Beach, kitesurf severlerin uğrak noktası. Vodafone beach kampanyaları ile bu seçkin plajlardan %50 indirimli yararlanabilirsiniz.

 

Vodafone Red Plaj İndirimleri

 

Vodafone plaj kampanyası fırsatlarından yararlanmak için aktif bir Vodafone Red abonesi olmanız yeterli. Beach indirimlerini kullanmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden “Seçkin Plajlarda %50 İndirim!” kampanya sayfasına gitmelisiniz. Burada “Fırsatı Kullan” butonu bulunuyor. Bu butona tıklayarak, abone şifrenizi oluşturabilirsiniz. Kod sayesinde yukarıda belirttiğimiz beach kulüp ücretlerinde %50 indirim sağlayabilirsiniz. Kullandığınız Red tarifesine göre kampanyadan 3 ile 12 kez arasında değişen sayıda yararlanabilirsiniz. Tarifenize göre kaç kere kampanyadan faydalanabileceğinizi öğrenmek için Seçkin Plajlara Girişte %50 İndirim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!