Netflix Paketleri

02 Şubat 2024

Netflix Paketleri

Netflix; en çok izlenen dijital video platformları arasında yer alıyor. Abonelik temelli bir sistem olan Netflix, 200 milyonu geçen abone sayısına sahip. Orijinal içerikler, ödüllü yapımlar, sansürsüz yayın ve reklamsız film keyfi gibi faktörler Netflix’i kullanıcı gözünde cazip hale getiriyor. Netflix ayrıca çevrimdışı film izleme, kolay ulaşılabilirlik ve çocuklara özel oluşturulabilen profiller gibi avantajlar da sağlıyor.

 

Netflix üyesi olmak çok kolay! Netflix’e pratik şekilde üye olarak; mobil telefonlar, akıllı televizyon, medya oynatıcısı ve daha pek çok elektronik cihaz üzerinden binlerce içeriği ulaşabilirsiniz. Netflix’in bu kadar popüler olması, paketlerinin de merak edilmesine neden oluyor. Bu yazımızda sizin için “Netflix paketleri neler?” sorusunu yanıtladık.

 

Netflix Üyelik Paketleri Neler?

 

Netflix yayınlarına ulaşmak için abone olmak gerekiyor. Abone olduktan sonra uygulamayı indirdiğiniz platformlar üzerinden dizi, film ve belgesellere ulaşabilirsiniz. Netflix, abonelere farklı plan alternatifleri sunuyor. Üyelik aşamasında, bu alternatifler arasından kendinize uygun olanı seçerek planınızı oluşturabilirsiniz. Abonelik sırasında ihtiyacınıza göre planınızı değiştirebilir ya da herhangi bir ücret ödemeden iptal edebilirsiniz.

 

Netflix üyelik paketleri 3 ayrı grupta sunuluyor. 3 grubu farklı kılan temel unsurlar arasında; yayın kalitesi, çözünürlük ve aynı anda izlenebilecek ekran sayısı yer alıyor. İşte Netflix üyelik planları ve içerikleri!

 

Temel Netflix Paketi

 

Netflix temel plan dahilinde sınırsız dizi, film ve belgesel izlemek mümkün oluyor. Temel pakete üye olarak, internete bağlı herhangi bir cihaz üzerinden izleme yapabilirsiniz. Temel paket ile içerikleri tek bir ekrandan izlemeye hakkınız bulunuyor. Aynı şekilde içerikleri indirebileceğiniz cihaz sayısı da yine bir ile sınırlı. Bunların yanı sıra temel pakette HD ve ultra HD çözünürlük kalitesi mevcut değil.

 

Standart Netflix Paketi

 

Netflix’in standart paketinde aynı anda iki farklı ekrandan izleme yapılabiliyor. Buna bağlı olarak içerik indirilebilecek cihaz sayısı da ikiye çıkıyor. Standart pakette de dizi ve film izleme hakkı sınırsız. Netflix standart plan tercih ederek HD yayın kalitesinden yararlanabilirsiniz.

 

Özel Plan Netflix Paketi

 

Netflix özel plan ile aynı anda 4 farklı ekrandan içeriklere ulaşabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki 4 ayrı cihaza istediğiniz içerikleri indirebilir, çevrimdışı dizi ve film keyfi yapabilirsiniz. Özel pakete üye olarak sınırsız dizi ve film izleyebileceğiniz gibi bu içerikleri HD ve ultra HD kalitesinde görüntüleyebilirsiniz.

 

 

 

online numara taşıma

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!