Martı Kampanyası

10 Mart 2023

Martı Kampanyası

Özellikle İstanbul gibi kalabalık şehirlerde, araçlar insanı daha da yavaşlatabiliyor. Anlık yetişilmesi gerekilen yerler ve hızlı halledilmesi gereken işler, yolları beklemiyor. Bu noktada kişilerin imdadına Martı koşuyor. Türkiye’nin öncü şirketleri arasında yer alan Martı, pek çok alternatif ulaşım aracına kolay erişim sağlıyor. Her noktada bulabileceğiniz Martı araçları sayesinde, trafiğe takılmadan dilediğin yere gidebilirsin. Hem de hızlı bir şekilde yapabilirsin. Vodafone Martı kampanyası, Freezone’luları bekliyor. Bu kampanya hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsan yazıyı okumaya devam etmen yeterli!

 

Martı Yolculuğun En Eğlenceli Hali

 

Martı ile yolculuk avantajlarından bahsetmeden önce, kampanyaya merak duyan kişilerin merak ettiği bir konuya açıklık getirelim. ‘’Martı Nedir?’’ Martı, büyük hedefleri ile göz dolduran ve yaptığı işler ile de takdir kazanan bir şirket. 2018 yılında hayatımıza giren martı, farklı ulaşım araçları ile tanışmamızı sağladı. Örneğin, e-scooter, e-mobilet ve e-moped gibi. Kendi yazılımını ve altyapısını kendi sağlayan Martı, ehliyeti olmayan kişilerin dahi güvenle kullanabileceği araçlar sunuyor. Martı araçlarını kullanmak için uygulamasını yüklemen yeterli. Uygulama üzerinden sana en yakın araçları görüntüleyebilir ve saha alanları içerisinde ister keyfi istersen de ulaşım aracı olarak ‘’Martı’ları’’ kullanabilirsin. Martı kullanırken dikkat etmen gereken bir şey var. O da aldığın gibi geri bırakmak. Özel kilitler ile korunan martılar, ancak uygulama üzerinden açılabilir durumda. Uyguladan seçtiğin cihazın yanına gitmeli, ve kilidini açmalısın. Ardından sürmeye başlayabilirsin. Belli hız limitleri ile hazırlanan araçları güvenle kullanabilirsin. E-scooter modelleri için ekstra bir ekipman kullanmana gerek yok. Fakat e-mobiletler için güvenlik önlemlerine dikkat etmelisin. Martı senin güvenliğini düşünerek ihtiyacın olan tüm ürünleri, araç içerisinde sana sunuyor. Sunması onlardan,  kullanması senden!

 

Vodafone Red ile Martı birlikte havalanıyor!

 

Martı araçlarının kullanımı giderek artıyor. Çünkü pratiklik ve özgürlük sunuyor. Martı kampanya kodu ile bu özgürlüğü fiyat avantajlarıyla yaşayabilirsin. Uygulama üzerinden martını alıp, varış noktasına ulaştığında sabit bir yere kilitleyebilirsin. Kampanya kodu sayesinde, yolculuğunu cüzi fiyatlara tamamlamanın tadını çıkar! Vodafone Red'lilere ve 26 yaş altı Vodafone Freezone’lulara özel martı kupon kodu Vodafone Yanımda uygulamasında seni bekliyor. Kampanya özelliklerinden Freezone'luların yanında Red aboneleri de yararlanabiliyor. Vodafone Yanımda uygulamasında kampanyalar yer alıyor. Bu kampanyalar içerisinden Martı’yı seçebilir ve Fırsatı Kullan diyerek avantajlar dünyasının kapılarını aralayabilirsin. Yolculuklarında 10 TL indirim kazanmak için, Martı mobil uygulamasını da kullanabilirsin. Promosyonlar arasında kuponlarını görüntüleyebilir ve Vodafone’un sana atadığı şifreyi bu alana girebilirsin. Tek seferlik bu şifre sayesinde uzak mesafeler artık daha uygun!

 

Vodafone Red Fırsatları sayesinde sen de tasarruf et. Abone olduğun tarifeye göre sunulan imkanlardan yararlan! Seçtiğin tarife dahilinde Martı sürüşlerinde kazanacağın indirimi bir defa ile sınırlama. Vodafone dünyasına adım at ve hayatın her alanında ayrıcalıkların keyfini çıkar.

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!