Kahhve.com Kampanyası

03 Ocak 2024

Kahhve.com Kampanyası

Güne başlarken neredeyse herkesin gözleri bir bardak kahve arıyor. Uyandırıcı ve sakinleştirici etkisi ile kahvenin, Türk kültüründe yeri ayrı. Güne kahve ile başlamak, daha hızlı adapte olmayı ve daha rahat ayılmayı sağlıyor. Bunun yanında güzel ve yoğun kokusu, günün stresinden bir nebze de olsa uzaklaşmaya yardım ediyor. Dünya küçüldükçe, kültürler yakınlaştı. Artık Afrika'ya özel bir kahve her sabah sevenlerine eşlik edebiliyor. Vodafone kahve sever abonelerini es geçmiyor. Vodafone Red kahve kampanyası ile farklı kahvelerin dünyasına yolculuğa çıkabilirsiniz. Vodafone kahve kampanyasından yararlanmak için ihtiyacınız olan tüm bilgiler aşağıda sizi bekliyor.

 

Güne Başlamanın En Güzel Hali: Kahhve.com

 

Kahve kafeinin en yoğun alınabildiği içeceklerden biri. O kadar fazla çeşidi var ki, herkes kendine özgü olanı bulabiliyor. Kahve bazen sohbetlere eşlik ediyor, bazen ise uzun çalışma saatlerine. Bu anlayış ile Kahhve.com onlarca kahve çeşidini beğeninize sunuyor. Peki, Kahhve.com nedir? Kahhve.com, dünya ülkelerini gezip, farklı kültürlere ait kahveleri sizlerle buluşturan bir marka. ‘’Kahveye Dair Her Şey’’ mottosu ile hayatlarınıza dokunmayı hedefleyen Kahhve.com, farklı lezzetlerle tanışmanıza da olanak sağlıyor. Vodafone ortaklığı ile Red abonelerine sunulan Kahhve.com kampanya ayrıcalıklarından siz de yararlanabilirsiniz. Bu ayrıcalıklar yalnızca belli kahve çeşitleri ile de sınırlı değil. Yeni bir kahve keşfetmek veya sevdiğiniz kahveyi profesyonellerin elinden içmek için şimdi tam zamanı.

 

Vodafone Red İle Ayrıcalıkları Keşfedin

 

Kahvenin Türk kültüründe yeri büyük. 40 yıllık hatra sahip olan kahvenin şekli, tadı ve kokusu değişse de kimliği ve yeri aynı. Farklı zamanların en güzel eşlikçilerinden biri kahve. Bu anlayış ile Vodafone Red, Kahhve.com indirimi fırsatlarını aboneleri ile buluşturuyor. Kahhve.com indirim kodu alıp, alışverişlerinizde 100 TLindirim avantajından yararlanmak için yapmanız gerekenler aşağıda;

 

- Kahhve.com ile ortak yürütülen kampanya, hem Vodafone Red Hem de Vodafone Red Business abonelerini kapsıyor.

- Bu kampanyadan yararlanmak için Vodafone Yanımda uygulamasına girmeli ve kampanya sayfasını ziyaret etmelisiniz.

- Ardından önünüze çıkan Fırsatı Kullan butonu ile şahsınıza özel atanan şifreyi görüntüleyebilirsiniz.

- Bu şifreyi kullanarak, Kahhve.com’da yer alan onlarca farklı kahveden dilediğinizi indirimli fiyatlar eşliğinde içebilirsiniz.

- 100 TL’lik bu indirim kuponunu Kahhve.com adresi üzerinden vereceğiniz siparişlerde kullanabilirsiniz.

- Kahhve.com kahve ekipmanları ve aksesuarlarını da kişilere sunuyor.

- Kampanya dahilinde aldığınız kodu bir defa kullanabilirsiniz.

- Bir ay içerisinde kullanabileceğiniz indirim kodunu, tekrar kullanmak için bir aylık sürenin dolmasını beklemelisiniz.

 

Vodafone Red tarifelerinden dilediğinizi seçerek, farklı konularda birçok ayrıcalığa sahip olabilirsiniz. Alacağınız ürünlerde indirim veya yapmak istediğiniz aktivitelerde kampanya koşullarından yararlanabilirsiniz.

 

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!