Amazon Prime Nedir?

02 Şubat 2024

Amazon Prime Nedir?

Teknolojinin gelişmesi ve dijitalleşmenin hızla yaygınlaşması; birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Dünya çapındaki abone sayısı 150 milyonu aşan Amazon Prime, sunduğu hizmet ve ayrıcalıklarla öne çıkıyor. Amazon kullanıcılarının ulaşamadığı birçok ek hizmet barındıran Amazon Prime, ücretli bir abonelik sistemi temelleri üzerine kurulu. Bu yazımızda Amazon Prime nedir ve ne işe yarar sorularına yanıt veriyoruz.

 

Amazon Prime Aboneliği Nedir?

 

Ücretli bir abonelik sistemi olan Amazon Prime, farklı alanlarda birçok hizmet barındırıyor. Amazon Prime üyesi olarak, sunulan ayrıcalıklardan yararlanmak mümkün!

 

Amazon Prime üyeliği ile Amazon’dan yaptığınız alışverişler için hızlı ve ücretsiz kargo avantajından yararlanabiliyorsunuz. Online alışverişlerdeki uzun kargo teslimat süreci böylece ortadan kalkıyor. Amazon Prime; kargosu için uzun süre beklemek istemeyen kullanıcılara, birçok şehirde geçerli ertesi gün teslimat hizmeti sunuyor. Alışverişteki ayrıcalıkların yanı sıra Prime üyesi olarak; özel fırsatları yakalayabilir, popüler filmleri ve ödüllü dizileri izleyebilirsiniz. Prime Gaming ile de bedava oyunlar ve oyun kanalı üyeliği sizleri bekliyor.

 

Amazon Prime’a Neler Dahil?

 

Prime Video; Prime’ın sunduğu hizmetler arasında yer alıyor. Yüzlerce film, dizi ve TV showlarını Amazon Prime’da izlemek mümkün! Amazon Prime Video üyeliğinizi şimdi başlatarak 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra üyeliğinizi dilediğiniz zaman ücretsiz şekilde iptal edebilirsiniz. The Man In The High Castle gibi ödüllü ve orijinal Amazon yapımlarını Prime video ile izleyebilirsiniz. Her yerde izleme ve veri tasarrufu gibi avantajlar ile Prime video içeriklerinden yararlanabilirsiniz.

 

Amazon Prime’da yer alan Fırsatlar sayfasında sizin için önerilen fırsatları yakalayabilirsiniz. Prime üyelerine özel indirimler ile avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Cazip fiyatlarla yapacağınız alışverişinizde ertesi gün kargonuzu ücretsiz şekilde teslim alabilirsiniz.

 

Amazon Prime ile ayrıca oyun dünyasına dahil olabilirsiniz. Prime Gaming’da, çok sayıda popüler oyunu ücretsiz şekilde bulabilirsiniz. Aboneliğiniz süresince her ay ücretsiz oyunlar ve oyunlar için farklı ganimetler kazanabilirsiniz. Ücretsiz sunulan Twitch.tv aboneliği de Amazon Prime üyelerini bekliyor.

 

Amazon Prime Avantajları

 

Amazon Prime birçok avantaj ve ayrıcalık sunuyor. Amazon Prime, abonelik ile çalışan bir sistem. Prime abonelik bedeli ise ayda 7.90 TL. Amazon Prime ilk 30 gün için hizmet bedeli istemiyor. Sonraki aylarda ise ödeme otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Prime’ın avantajlarından yararlanmak için herhangi bir ek ücret söz konusu değil. Amazon Prime avantajları arasında; Amazon Prime Music, Amazon Prime Video, Amazon Photos, Amazon Prime Reading ve Twitch Prime yer alıyor. Amazon Prime Music ile dünya çapındaki birçok müzisyenin eserlerini dinleyebilirsiniz. Amazon Prime Video ile popüler ve ödüllü içerikleri izleyebilirsiniz. Amazon Photos diğer bir adı ile Amazon Clouds; fotoğraflarınız için sınırsız bir harici depo sunuyor. Amazon Prime Reading ile çok geniş bir e-kitap arşivine ücretsiz şekilde ulaşabilirsiniz. En popüler oyun ve yayın platformlarından olan Twitch’e de Prime üzerinden abone olabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

 

 

online numara taşıma

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!