Amazon Prime İle Twitch Aboneliği

02 Şubat 2024

Amazon Prime İle Twitch Aboneliği

Her geçen gün artan dijital platformlar, içerikleri ve sundukları farklılıklarla kullanıcılara farklı dünyaların kapılarını açıyor. Günlük izleyici sayısı yaklaşık olarak 15 milyonu bulan Twitch de bu platformlar arasında öne çıkıyor. Twitch’de birçok farklı alanda canlı yayınlar yapılıyor.

 

Amazon Prime’ın Twitch’i satın almasının ardından uygulamaya Prime üyeliği özelliği getirildi. Bu abonelik özelliği, yayıncıların bağımız yayın yapmalarına imkan veriyor. Prime abonelik sayesinde, yayıncıların binlerce abonesi oluyor ve aboneler yayıncıya fon sağlayarak destekliyor. Twitch Prime aboneliği sayesinde ücret ödenmesi gereken bir platforma ücret ödemeden abone olabilir, yayın servis sağlayıcısını destekleyebilirsiniz. Bu yazımızda Amazon Prime ile Twitch aboneliği hakkında merak edilen sorulara yanıt veriyoruz.

 

Amazon Prime Nedir?

 

Amazon’un sunduğu Amazon Prime; kullanıcılara çok sayıda farklı hizmet sunan bir abonelik programı. Amazon kullanıcılarında bulunmayan birçok ayrıcalık, Amazon Prime abonelerine veriliyor. Amazon Prime üyeleri; alışverişlerinde ücretsiz ve hızlı teslimat seçeneğinden yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra birçok dizi ve film içeriklerine ulaşabiliyor. Amazon Prime’ın dünya çapında 150 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Siz de Prime abonesi olarak, özel fırsatların sunulduğu bu platformdan faydalanabilirsiniz. Ödüllü Amazon Originals dizileri, popüler filmler, ücretsiz oyunlar ve oyun kanalı üyelikleri Amazon Prime’da!

 

Twitch Aboneliği Nasıl Yapılıyor?

 

Twitch Prime abone olma ne demek?” sorusunun yanıtını pek çok kişi merak ediyor. Prime ile Twitch’e abone olmak oldukça kolay! Amazon Prime Twitch abonelik adımlarını sizin için listeledik.

 

1. Twitch aboneliği için öncelikle Prime aboneliği başlatmalısınız. İlk ay ücretsiz olan Prime aboneliği için diğer aylarda 7.99 TL ödeme yapıyorsunuz.

2. İkinci aşamada abone olacağınız kanala karar vermelisiniz.

3. Prime aboneliğinizi kullanarak, Amazon Gaming’e bağlanın.

4. Menüdeki yönlendirmeleri takip ederek, Twitch hesabınızı bağlayın.

5. Açılan Twitch uygulaması üzerinden, yayın sırasında karar verdiğiniz yayıncının abonesi olun. Bunun için “Abone ol” düğmesine basmanız yeterli. Bu noktada Twitch Prime ile abone olma işlemi tamamlanmış oluyor.

 

Amazon Prime üyeliğinin sunduğu ayrıcalıklar arasında bir adet Twitch abonelik hediyesi bulunuyor. Yani bu durumda Prime abonelik ile sadece bir tane Twitch kanalına abone olunabiliyor. Bu durum; “Twitch Prime ile abonelik otomatik yenileniyor mu?” sorusunu akla getiriyor. Amazon Prime üyeliği otomatik olarak yenilense de Twitch aboneliği otomatik olarak yenilenmiyor. Kanal aboneliğinin devam etmesi için, yayın sırasında aboneliğin yenilenmesi gerekiyor.

 

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!