Xbox Game Pass Nedir?

12 Mart 2024

Xbox Game Pass Nedir?

Popüler oyunların neler olduğu, yeni çıkacak oyunların piyasaya ne zaman sürüleceği ve uygun fiyatlı oyunların hangileri olduğu tüm oyun severlerin sıklıkla takip ettiği konulardan. Özellikle de oyun fiyatlarının birbiri ile yarıştığı bugünlerde bir oyun severin en önemli kriteri oynayacağı oyunun hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olması. Microsoft’un oyun dünyasına kazandırdığı Xbox Game Pass tüm bu kriterleri bir arada barındırması ile oyun severlerin yeni gözdesi oldu. Peki Xbox Game Pass nedir? Gerçekten bu oyun serüvenini daha yakından tanımak isteyenler buraya!

 

Xbox Game Pass’in bir Microsoft ürünü olduğundan bahsettik. Henüz bu ürün ile tanışmamış ve Xbox Game Pass nedir diye soranlarınız varsa toplanın anlatıyoruz! 2017 yılında hizmete açılan bu sistem, sisteme aylık üye olan kullanıcılarına yüzlerce oyundan oluşan bir kütüphaneye sınırsız erişim imkanı sağlıyor. Bu kütüphane içerisinde bağımsız oyunlardan yüksek bütçeli üçlü A olarak tanımlanan oyunlara kadar pek çok yapım var. Kısacası Xbox Game Pass ne işe yarar diyenlere oyun dünyasına hızlı bir giriş yapmanın en keyifli yolu diyebilirsin.

 

Xbox Game Pass’e Nasıl Üye Olunur?

 

300’den fazla oyunu kütüphanesinde barındıran ve en yeni oyunları kullanıcıları ile anında buluşturan bu sisteme her gün yüzlerce kullanıcı katılıyor. Xbox Game Pass’e nasıl üye olunur sorusu da kullanıcıların en çok araştırdığı sorulardan biri. Bununla birlikte Xbox Game Pass üyeliği oldukça basit! Bu sisteme Xbox resmi web sitesinden üye olabilirsin. Xbox Game Pass nasıl aktif edilir ya da Xbox Game Pass nasıl indirilir gibi merak ettiğin tüm sorularının cevabını da yine bu web sitesinde bulabilirsin.

 

Son olarak sana muhteşem bir haberimiz var; Vodafone FreeZone kampanyası özelinde Xbox PC Game Pass 3 ay ücretsiz! Eğer FreeZone’luysan ve bilgisayar oyunlarını seviyorsan hemen Vodafone Yanımda uygulamasını indir, fırsatlar dünyasında FreeZone Kategorisi altından indirim kodunu al 3 aylık Xbox PC Game Pass üyeliği ücretsiz senin olsun.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

 

Teklifleri Gör!
 
Kampanyamız sona ermiştir.