Xbox Game Pass Hakkında Merak Edilenler

12 Mart 2024

Xbox Game Pass Hakkında Merak Edilenler

Son dönemin en popüler oyun platformları arasında yer alan Xbox Game Pass gün geçtikçe daha çok kişiye ulaşıyor. Hal böyle olunca Xbox Game Pass hakkında merak edilen şeyler gittikçe artıyor. Oyunların kalıcı olup olmadığı, oyunların nereye ve nasıl kurulduğu, üyelik ücretlerinin ne kadar olduğu gibi birçok soru potansiyel kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Xbox Game Pass hakkında merak edilenleri senin için bir araya getirdik.

 

Xbox Game Pass Oyunları Nereye Kuruyor?

 

Üyeliğinizi tamamladıktan sonra bağımsız oyunlardan yüksek bütçeli oyunlara yüzlerce oyun seçeneğine sahip olursun. Xbox Game Pass oyunları nereye kuruyor diye merak ediyorsan, satın aldığın oyunlar ve diğer indirilebilir içeriklerin oyunlarının ve uygulamalarının arasında görünür ve otomatik olarak yüklenir.

 

Xbox Game Pass Oyunları Kalıcı mı?

 

Kütüphanesinde yüzlerce oyun içeriği barındıran Xbox Game Pass hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de şu: “Xbox Game Pass oyunları kalıcı mı?” Bu sorunun cevabı ise hem evet hem de hayır. Üyeliğin devam ettiği sürece oyunlarına dilediğin zaman erişebilirsin. Eğer Xbox Game Pass içerisindeki bir oyun Microsoft tarafından platformdan kaldırılırsa kaldırılan içeriğe erişimini kaybedersin. Ancak bu durumun kullanıcılara Microsoft tarafından daha öncesinde haber verildiğini ve kaldırılan içeriklerin yerine sürekli yenilerinin eklendiğini de unutma!

 

Xbox Game Pass Kaç TL?

 

Son olarak Xbox Game Pass hakkında merak edilen bir diğer konunun da ücretleri olduğunu söyleyebiliriz. Arama motorlarında sık sık “Xbox Game Pass kaç TL” araması yapan kullanıcılar için bir bilgi; Xbox Game Pass ile yüksek ücretli oyun piyasasına karşı, kaliteli ve popüler oyunlara çok daha uygun fiyatlara ulaşabilirsin. Üstelik FreeZone’lulara Xbox PC Game Pass üyeliği 3 ay hediye.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

 

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.