State of Decay 2: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

12 Mart 2024

State of Decay 2: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

Undead Labs AAA tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan State of Decay 2, bir hayatta kalma oyunu. Açık dünya zombi kıyameti ambiyansını çok iyi yansıtan, zombilerle savaşmak için size bir çok farklı araç sunan, zombilerden korunmak için bir üs kurmanıza olanak veren ve farklı kişilerle bir topluluk oluşturup bu topluluğa liderlik etmenizi sağlayan oyunda zombi evreninin tadını sonuna kadar çıkarabilirsin.  

 

Çıkış tarihi 18 Mayıs 2018 olan State of Decay 2; adrenalini oyuncuya net olarak hissettiren hem kurgusu hem de grafikleri ile çok beğenilen bir “survival” oyunu olarak ortaya çıkıyor. Oyun ile ilgili teknik detayları ve oyunun içeriği ile ilgili bilgileri burada bulabilirsin.

 

State of Decay 2 Genel Bilgiler

 

Zombilerin her tarafta olduğu bir dünyada ister tek başına istersen de arkadaşlarınla birlikte hayatta kalma mücadelesi verdiğin State of Decay 2 sistem gereksinimleri nelermiş birlikte bakalım.

 

State of Decay 2 Sistem Gereksinimleri

 

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel i5 4570 @ 3.2Ghz / AMD FX-8350
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB / AMD Radeon R9 380
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Ses Kartı DirectX compatible

 

Ayrıca State of Decay kaç GB alana ihtiyaç duyar diye düşünüyorsan, oyunu indirmek ve oynayabilmek için 30 GB kullanılabilir depolama alanına ihtiyacın olduğunu bilmelisin.

 

State of Decay 2’yi Nereden Oynayabilirsiniz?

 

State of Decay 2’yi Game Pass aboneliğin ile Xbox ve Microsoft PC’niz üzerinden oynayabilirsin. Game Pass aboneliği ile State of Decay 2 ve daha birçok kaliteli oyuna kolayca ulaşabilirsin. Game Pass’e abone olmak ise FreeZone Saçma Güzel Dünyası aboneleri için oldukça avantajlı. 26 yaş altı Vodafone FreeZone’lulara özel Red tarifelere geçişlerde 3 Aylık PC for Game Pass aboneliği hediye. Bu harika avantajdan yararlanmak için hemen Vodafone FreeZone dünyasını ve genç tarifelerini inceleyebilirsin.

 

State of Decay 2 Oyun İncelemesi

 

Öncelike zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalma mücadelesi verdiğin State of Decay 2 kaç kişilik olduğunu merak edenlere oyunun tek kişiyle ya da çoklu şekilde oynanabildiğini söyleyelim. Oyuna başladığında kontrolleri ve giriş bölümünü öğrendikten sonra ana karakterini seçiyorsun. Seçtiğin karakterler arasında oyun boyunca geçiş yapacağın için karakter seçimin oldukça önemli. Oyun içerisinde karakterlerini geliştirmen mümkün. Oyun içerisinde farklı yetenekte karakterler olduğu gibi farklı zombiler de var ve farklı türdeki zombiler oyun boyunca senden her duruma hazırlıklı olmanı bekliyor. Oyundaki sınırlı eşya taşıma kapasitesi, bir yandan zombilerle mücadele ederken diğer yandan da doğru ve etkin ekipmanı seçmen için seni zorluyor. State of Decay 2’nin en beğenilen özelliklerinden biri ise hayatta kalmaya çalışan bir topluluğu yönetebiliyor olman. State of Decay 2 multiplayer oynama ise oyunun ruhuna en uygun seçeneklerden biri. Hayatta kalma mücadelesi verdiğin bir oyunda yalnız kalmak isteyeceğin son şey olabilir. Oyununa herhangi bir arkadaşını ya da oyuncuyu davet ederek sana yardım etmesini isteyebilirsin. Co-op özelliğinin ayrı bir mod olarak sunulmaması ve oyunun içine yerleştirilmiş olması da oyunu daha keyifli bir hale getirmiş.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.