Sea of Thieves: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

12 Mart 2024

Sea of Thieves: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

Video oyun dünyasının en eski geliştiricilerinden biri olan Rare, 20 Mart 2018 tarihinde muhteşem bir oyunla sevenlerinin karşısına çıktı. Sea of Thieves, açık deniz ve macera tutkunlarının severek oynayacağı bir oyun. Sea of Thieves sistem gereksinimlerive diğer oyun özellikleri ile ilgili detayları inceledik.

 

Sea of Thieves Genel Bilgiler

 

PC ve konsol dünyasının en geniş çaplı korsan temasına sahip oyunlarından biri olan Sea of Thieves çoklu oyunculu olarak korsan olma heyecanını sonuna kadar yaşayabileceğin bir aksiyon oyunu. Orta segment özelliklere sahip bir bilgisayarla rahatlıkla oynayabileceğin bir oyun olan Sea of Thieves’in sistem gereksinimleri nelerdir birlikte bakalım.

 

Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri

 

- İşlemci: Intel i5 4690 3,5 GHz veya AMD FX-8150 3.6 GHz

- Bellek: 8 GB RAM

- Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 veya AMD Radeon R9 380x

- DirectX: Sürüm 11

- İşletim sistemi: Windows 10 (64 bit)

 

Sea of Thieves kaç GBalana ihtiyaç duyar diye merak ediyorsan bu oyun için 50 GB kullanılabilir bir depolama alanına sahip olmalısın. Yine oyun ile ilgili en çok sorulardan biri de “Sea of Thieves Türkçe dil desteğisağlıyor mu?” Bu sorunun cevabı oyun severleri oldukça sevindirecek çünkü Sea of Thieves Türkçe dil desteğine sahip. Bu ve bunun gibi online oyunları oynamadan önce daha iyi bir performans için internet hızını kontrol etmeyi unutma. Elbette ping hızını da test etmeyi ihmal etme.

 

Sea of Thieves Fiyat

 

Sea of Thieves kaç TL sorusu kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri. FreeZone Saçma Güzel Dünyası genç tarife aboneleri bu ve bunun gibi birçok oyuna çok avantajlı fiyatlarla erişme fırsatına sahipler. VodafoneGaming aboneleri Red tarifelerine geçmeleri halinde farklı fırsatlarla karşılaşıyor. 3 aylık PC for Game Pass aboneliğine ücretsiz sahip olman da mümkün.

 

Sea of Thieves Oyun İncelemesi

 

Sea of Thieves inceleme içeriğimize başlarken öncelikle oyunun harika görsel grafiklere sahip olduğunu söyleyelim. Geniş bir açık dünyada arkadaşlarınla geminize atlayıp birbirinden heyecanlı maceralar yaşayabileceğiniz bir oyun olan Sea of Thieves nasıl oynanır? Xbox veya PC üzerinden bu oyunu oynayabilirsin. Gemi kullanma, yağmalama ve gemi savaşları gibi korsanlık dinamiklerine sahip olan oyun, her oyuncunun ilgisini çekebilecek farklı maceralar sunuyor. Büyük hazinelerin peşinde bir arayışa sürüklenebileceğin ya da Kraken gibi epik deniz canavarlarıyla savaşabileceğin bir ortam sunan Sea of Thieves kaç kişilik diye merak ediyorsan bu oyunu tek başına ya da arkadaşlarınla birlikte oynayabilirsin. Ancak Sea of Thieves tek başına oynanır mı dersen, orası biraz sana kalmış. Ama bu oyunun keyfini çıkartmak için kesinlikle arkadaşlarla deneyimlemek daha iyi bir fikir. Yalnızca denizin üstünde değil deniz altında da keşifler yapabileceğin oyunda gizemli adaları, su altı hazinelerini ve kayıp sanat eserlerini keşfederek heyecanını katlayabilirsin. Sea of Thieves görevler başararak yeni keşifler yapabileceğin oldukça keyifli bir oyun.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.