Savaş Oyunları

23 Ekim 2023

Savaş Oyunları

Oyun sektörünün gelişmesi, oyunların daha detaylı olmasının yanı sıra çeşitlilik kazanmasını da sağladı. Oyunların grafikleri artık gerçeklik algısının kapılarını kırdı denilebilir. Bu da bazı oyunların oynanışlarını ve popülerliklerini artırdı. Onlardan biri de savaş oyunları. Savaş oyunları, eski dönem savaş canlandırmaları olmaktan çıktı ve bambaşka bir evrende yeniden ortaya çıktı. Kılıçlar yerlerini büyülere, silahlar ise özel güçlere bıraktı. Savaş oyunları o kadar seviliyor ki, bu kategoriye her geçen gün yeni bir oyun ekleniyor. Oyunlar arası rekabet de tabii ki günden güne tırmanıyor. Bu durum, ‘’En iyi savaş oyunları nelerdir?’’ şeklindeki arayışlara daha fazla insanın düşmesine neden oluyor. Biz size savaş oyunlarını anlatalım, en iyisinin hangisi olduğuna siz karar verin. İşte sizlere özel oluşturduğumuz en iyi savaş oyunları listesi!

 

Savaş Oyunları Nedir?

 

Savaş oyunları, konusunu ve çıkış noktasını savaşlardan aldığı için bu adı kazanıyor. Heyecan ve adrenalin dolu mücadeleler savaş oyunlarında seni bekliyor. Savaş oyunları şiddet odaklı demek aslında yanlış. Çünkü savaş oyunları strateji temelli. Genellikle takım halinde oynanan savaş oyunları, bireysel başarıları dışarıda bırakıyor. Oyun ancak doğru iletişim ve takımca hareket edilerek kazanılabiliyor. Savaş oyunlarının konuları birbirinden oldukça farklı. Bazı oyunlarda rakibinin karargahını işgal etmelisin. Bazılarında ise son ana kadar hayatta kalmaya odaklanmalısın. Bazılarında ise ya bombanın kurumasını engellemeli ya da o bomba patlayana kadar kendini korumalısın.

 

Savaş oyunlarında kullanılan silahlar da değişiyor. Işın saçan silahlar, görüş engeli getiren flash bombaları veya olduğunuz yerde hareket etmenizi önleyen özel büyüler. Sen hangi evrende ne için savaşmak istersin?

 

Savaş oyunları ile ana odaklanarak, anlık stres ve sıkıntılarından uzaklaşman mümkün. Kazanmak için aradığın taktikler seni daha hızlı düşünmeye zorlayacak. Reflekslerin gelişecek ve karar mekanizman güçlenecek. Hadi sürelim savaş boyalarını!

 

En İyi Savaş Oyunları

 

PC savaş oyunları kaliteli grafikleri ve etkileyici hikayeleri ile seni bekliyor. Her savaş oyunu farklı bir evrenin kapılarını aralıyor. Seçeceğin karakterler, senin savaşçı kimliğin olacak. Savaş türü oyunların içerisinde mobil savaş oyunları da bulunuyor. Bu sayede savaşa istediğin yerde devam edebilirsin. Hem mobil hem de PC savaş oyunlarını bir araya topladığımız liste sayesinde sen de bu evrenin bir parçası olabilirsin.

 

- CS GO: Danger Zone

- Apex Legends

- Fortnite

- PubG

- League of Legends

- Hearthstone

- Overwatch

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, internetinden yemeden oyun oynamanın tadını çıkarıyor. FreeZone'un güzelliklerinden sen de yararlan. PubG Mobile gibi popüler mobil savaş oyunlarını, gönlünce oyna. İnternetinden yemeyen uygulamalar sayesinde, hem keyifli vakit geçir hem de savaşını dilediğin yere seninle götür.

 

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!