PUBG Mobile Rank Kasma ve Seviye Atlama Taktikleri

16 Ocak 2024

PUBG Mobile Rank Kasma ve Seviye Atlama Taktikleri

Online oyun severlerin en sevdiği oyunlardan biri de PUBG Mobile. Sahip olduğu rank sistemi ile rekabetin ve heyecanın üst düzeyde olduğu oyunda, tüm oyuncular daha hızlı seviye atlamak ve başarıya ulaşmak için var gücüyle çalışıyor. Eğer sen de PUBG Mobile’da daha hızlı şekilde seviye atlamak istiyorsan bu içeriğimiz tam sana göre. İşte merak edenler için PUBG Mobile rank kasma taktikleri.

 

PUBG Mobile Hızlı Seviye Atlama Taktikleri

PUBG Mobile’da hızlı şekilde seviye atlamayı ve liderler arasında yer almayı kim istemez ki? Şimdi arkana yaslan ve en hızlı şekilde seviye atlayabileceğin taktiklerimizi okumaya devam et.

 

Hayatta Kal

PUBG Mobile’ın temel amacı hayatta kalan son oyuncu olmak. Ancak hayatta kalma süren de PUBG seviye atlama taktikleri içerisinde en önemlilerinden biri. Bir maç içerisinde ne kadar uzun süre hayatta kalırsan bu sana o kadar fazla puan getirir. Elbette tüm oyuncuların amacı oyunu ölmeden tamamlamak ama hızlı şekilde seviye atlayacağın puanları kazanmak için ilk amacın mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak olmalı. Hayatta kalma süresi toplam puan değerinin %80’ini oluşturur bunu unutma. Aynı zamanda maçın erken aşamalarında ölmemek negatif kademe puanı almaman için de oldukça önemli. Rank kasmak için yapabileceğin en iyi şey ise son 20 kişi kalana kadar ölmemeyi başarmak. Son 20 kişi kaldığında öldürme sayını artırarak kalan son 10 kişiden biri olmayı denemelisin.

 

Klasik Oyun Modundan Devam Et

PUBG Mobile’ın tüm oyun modları oldukça heyecanlı ve keyifli ancak PUBG Mobile hızlı level atlama yöntemlerinden biri de klasik oyun moduna bağlı kalmaktır. Tekrar tekrar klasik modda oynayarak yüksek miktarda XP kazanabilir ve daha hızlı şekilde seviye atlayabilirsin.

 

Her Görev Çok Kıymetli

PUBG Mobile’da oldukça yüksek XP bonusları veren günlük ve haftalık görevler bulunur. Oyuna giriş yapmak, araç kullanmak, iyileştirmek ya da video izlemek gibi basit adımları içeren bu görevleri düzenli şekilde takip edip tamamlayarak XP’leri toplayabilir ve daha hızlı şekilde seviye atlayabilirsin.

 

Haritadaki En Güvenli Alana İniş Yap

Oyun içerisindeki PUBG rank kasma taktikleri arasında yer alan en önemlilerinden biri de uçaktan atladığında ineceğin alanı iyi belirlemendir. Mümkün olduğu kadar haritada yer alan en güvenli ve en son yere iniş yapmaya çalışmalısın. Güvenli bir alana indiğinde düşmanların tarafından erken öldürülme riskini önlemiş olursun. Aynı zamanda haritadaki son alana indiğinde daha fazla seyahat etmen gerekeceğinden sıralaman da daha hızlı yükselir.

 

Sağlık Eşyalarını Topla

Silah seçimi kadar iyileştirici sağlık eşyalarını toplamak da PUBG Mobile hızlı seviye atlama konusunda sana oldukça yardımcı olacaktır. Enerji içecekleri, ilkyardım çantası, bandajlar, adrenalin şırıngası ve ağrı kesicileri gibi birçok öğeyi toplaman oldukça önemli. Daha fazla sağlık eşyası depolayabilmek için ise 3. seviye bir çanta bulmanı öneririz.

 

Mavi Bölgeden Hasar Al ve İyileş

PUBG Mobile seviye atlama konusunda sana verebileceğimiz en iyi taktiklerden biri de oyun süresince mavi bölgeye yakın olman, bu alanda hasar almaya devam etmen ve kendini iyileştirmen. Yani mavi bölgenin içerisinde hasar al ve ardından mavi bölgenin dışında kendini iyileştir, işte bu kadar kolay! Daire küçüldükçe mavi bölgede daha fazla hasar alırsın. Mavi bölgenin seni öldürdüğünü fark ettiğinde dairenin içine git ve kalan düşmanlarınla savaş. Bu aşamada öldüreceğin 2-3 düşman rank sıralaması için oldukça iyi bir puan getirir.

 

Mümkün Oldukça Fazla Hasar Ver

Puan hesaplama sisteminde savaş sonrasında hayatta kalma derecesi hesaplanır. Bu nedenle de PUBG Mobile level atlama taktiklerinden biri de olabildiğince hasar vermektir. Maç sonunda kurtarılan sağlık miktarları da hesaplanacağından hem hızla iyileşmeye hem de mümkün olduğunca fazla hasar vermeye çalışmalısın. Böylece genel puanın artar ve hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsin.

 

Yüksek Öldürmeler Yüksek Puanlar

PUBG Mobile’da hızlı şekilde seviye atlayabilmen için, her maçta mümkün olduğunca fazla öldürme yapman gerekir. Her maçta yaptığın yüksek öldürme sayıları sana daha fazla kademe sıralama puanı kazandırır. Ne kadar çok puan o kadar hızlı seviye yükselmesi. Öldürme sayılarını artırmak için ise haritanın kenarlarında dolaşmalısın. Çünkü bu alanlarda hem çok sayıda hazine bulabilir hem de birçok bot ile karşılaşabilirsin.

 

Takım Arkadaşlarını İyileştir

PUBG Mobile’ı takım olarak oynamak da seviye atlamak için oldukça önemli bir kriterdir. Elbette kuracağın ya da dahil olacağın takımın güçlü olmasına dikkat etmelisin. Takım arkadaşlarına ne kadar çok yardım edersen o kadar çok seviye puanı kazanırsın. Bu nedenle maç süresince takım arkadaşlarını kollamayı unutma.

 

Ölmek Üzere Olan Oyuncuları Takip Et

Harita üzerinde çatışmada olan iki oyuncu gördüğünde kendini belli etmeden onları izlemeye çalış. Daha fazla hasar alış ve ölmek üzere olan oyuncuyu diğer rakipten önce sen öldürürsen öldürme puanını da sen kazanmış olursun. Ancak bu aşamada kendini diğer düşmanlardan korumayı da unutmamalısın.

 

TPS Modunu Etkili Kullan

Oyuna yeni başlayan oyuncular genellikle maçın ilk dakikalarında kapı arkasına ya da merdivenlerden çıkan rakiplerini direkt olarak vurabilecekleri alanlara saklanırlar. TPS modu ise bu oyuncuları görebilmeni sağlar. Bu nedenle binalara girmeden ya da merdivenlerden çıkmadan önce kesinlikle TPS modunu kullanmalısın.

 

Bu taktikleri uyguladığında hızlı bir şekilde kademe atlayabilir ve sadece en iyilerin yer aldığı As ve Fatih kademelerinde oynayabilirsin. PUBG Mobile’da rank kasmak ve hızlı şekilde seviye atlamak için uygulayabileceğin en iyi taktiklerden bir diğeri de sürekli oyunda kalmak. Sürekli oyun içerisinde kalamam GB’larım yetmez diyorsan da seni bu dertten FreeZone güzellikleri kurtarır. FreeZone’ın oyuncu tarifeleri PUBG Mobile ve daha birçok popüler oyun / uygulamada internetinden harcamaz. Böylece sen en sevdiğin oyunların tadını çıkarırken GB’ları düşünmek zorunda kalmazsın. Aynı zamanda FreeZone genç tarifeler sevdiğin birçok markada sana özel avantajlar sunar. Hemen FreeZone’lu olmak için FreeZone web sitesi ya da mağazalarımızı ziyaret edebilirsin.

 

Ben zaten 26 yaş altında bir Vodafone’luyum ama FreeZone’lu olamadım diyenlerden biriysen FreeZone’lu olmak için hemen hattını üstüne tanımla! Üstelik hattını kendi üstüne tanımlayanlar için sürpriz indirimler var. 

 

FreeZone’un Gaming avantajları ile oyunlarda AFK kalma!

Hemen İncele

‍‍