PUBG Mobile Popülerlik Rehberi: Nasıl Açılır ve Nasıl Silinir?

16 Ocak 2024

PUBG Mobile Popülerlik Rehberi: Nasıl Açılır ve Nasıl Silinir?

Mobil oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan PUBG Mobile, kendine büyük bir kitle yaratmış durumda. Durum böyle olunca da oyuncular, PUBG Mobile ile ilgili tüm dinamikleri en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışıyor. Bu içeriğimizde PUBG Mobile’ın önemli konularından biri olan PUBG Mobile popülerlikhakkında merak edilenleri derledik. İşte merak edenler için PUBG Mobile popülerlik rehberi…

 

PUBG Mobile Popülerlik Nedir?

PUBG Mobile popülerlik silme ve açma konusuna gelmeden önce, popülerlik kavramını bilmeyen oyuncular için kısa bir açıklama yapalım. Öncelikle PUBG popülerlik kavramı, PUBG Mobile’ın oyun dışı sunduğu bir özelliktir. Popülerlik, bir oyuncunun bir başka oyuncunun profilini ziyaret etmesi ve ona hediye göndermesi işlemidir. Yani bir başka oyuncu senin profilini ziyaret eder ve sana bir hediye gönderirse popülerlik kazanmış olursun. Ancak popülerlik kazanmanın tek yolu elbette ki sadece hediye almak değildir. Liderlik tablosunda ilk 100’e giren oyuncular geçici bir süre kullanabilecekleri popülerlik unvanları kazanırlar. Popülerlik kavramı, PUBG Mobile oyuncuları arasında oldukça önemli bir kavramdır ve bu nedenle de PUBG popülerlik arttırma da oyun içerisindeki maçları kazanmak kadar önemlidir. Eğer sen de oyun içerisindeki popülerliğini arttırmak istiyorsan arkadaşlarına hediye vererek, ekibinle iyi geçinerek ve maçlar sırasında suç işlemekten, zararlı davranışlardan kaçınarak arkadaşlarının da sana hediye göndermesini sağlayarak popülerliğini arttırabilirsin. Popülerlik kavramını açıkladıktan sonra şimdi de PUBG de popülerlik silme nasıl yapılır buna bakalım.

 

PUBG Mobile Popülerlik Gizleme Nasıl Yapılır?

Popülerlik her ne kadar bazı oyuncular için oldukça önemli olsa da bazı oyuncular da popülerliklerini silmeyi tercih edebiliyor. Peki PUBG de popülerlik nasıl silinir? Aslında popülerlik silmek mümkün değildir ancak gizlemek mümkündür. Popülerliği gizlemek için öncelikle PUBG Mobile uygulamasını yap ve ardından PUBG Mobile Lobi’ye giriş yap. Lobi ekranında sol üst köşede yer alan avatarını seç. Ardından açılacak olan menüden kalem (düzenleme) simgesine tıkla. Daha sonra “Kategori” sekmesinden bağlantılara tıkla ve “Kapat” seçeneğini işaretle. Bu adımları tamamladıktan sonra PUBG Mobile popülerlik gizleme işlemi tamamlanmış olur.

 

Popülerlik gizleme kadar merak edilen bir diğer konu da PUBG de popülerlik nasıl açılır? Tıpkı popülerliği gizlemek gibi açmak da aynı menü üzerinden gerçekleşir. Yine PUBG Mobile Lobi üzerinden avatarını seçerek ve düzenleme simgesine tıklayarak “Kategori” sekmesini seçmelisin. Ardından bağlantılar kısmında yer alan “Popülerliğimi diğerlerinin görmesine izin ver” menüsünün altından “Aç” seçeneğini işaretleyerek popülerliğini yeniden açabilirsin.

 

PUBG Mobile Popülerlik Lider Tablosuna Nasıl Bakılır?

PUBG Mobile’da popülerlik konusuna önem veren oyuncular sık sık popülerlik skor tablosunu kontrol etmek isteyebilir. Eğer sen de bu tabloyu kontrol etmek istiyorsan oyunun ana menüsünde alt kısımda yer alan sıralama simgesine tıkla. Açılan ekranda birkaç skor tablosu ile karşılaşırsın. Bu tabloların içerisinde kendi popülerlik sıralamanı da göreceğin popülerlik lider tablonu da görebilirsin.

 

Popülerlik PUBG için önemli konular arasında yer alsa da PUBG Mobile oyuncuları en önemli olan konu bu oyunu kesintisiz şekilde doyasıya oynayabilmektir. GB’ları düşünmeden ve internetinden harcamadan PUBG Mobile oynamanın en iyi yolu ise FreeZone’lu olmak. FreeZone oyuncu tarifeleri PUBG Mobile ve birçok popüler oyunda internetinden yemez. Ayrıca FreeZone güzellikleri daha birçok farklı fırsatı da kullanıcılarına sunar. FreeZone’lu olmak ve genç tarifeler ile fırsatların tadını çıkarmak için hemen FreeZone web sitesi ya da mağazalarımız aracılığı ile başvurunu yaparak FreeZone’lu olabilirsin. Eğer 26 yaş altında bir Vodafone kullanıcısıysan ama hala FreeZone’lu olamadıysan hattını üstüne tanımla ve hem FreeZone dünyasına adım at hem de sürpriz indirimler kazan.

 

FreeZone’un Gaming avantajları ile oyunlarda AFK kalma!

Hemen İncele

‍‍