PUBG Mobile Kaç GB Yer Kaplar?

16 Ocak 2024

PUBG Mobile Kaç GB Yer Kaplar?

Mobil oyun dünyasının son dönemdeki en iddialı ve en popüler oyunlarından biri de PUBG Mobile. Açılımı PlayerUnknown’s Battlegrounds olan PUBG’nin 2018 yılında Android ve iOS cihazlar için piyasaya sürülen versiyonu olan PUBG Mobile hakkında kullanıcılar tarafından merak edilen birçok soru da var. Bu sorulardan biri de PUBG Mobile kaç GB?Özellikle de akıllı telefonlarda önemli bir sorun olabilen depolama alanı konusu nedeniyle sık sık gündeme gelen bu sorunun cevabını merak ediyorsan içeriğimizi okumaya devam edebilirsin.

 

PUBG Mobile İçin Kaç GB Alan Gerekir?

PUBG Mobile hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabilen bir online oyundur. Her oyun ve uygulamada olduğu gibi PUBG Mobile’ın da cihaz içerisinde kapladığı belli bir alan vardır. Bu nedenle de PUBG Mobile oynamak isteyen oyuncular PUBG Mobile kaç GB yer kaplar sorusunu sorarak cihazlarında yeterli alan olup olmadığını öğrenmek istiyor. Android ve iOS cihazlar için PUBG Mobile toplam kaç GB sorusunun cevabı farklılık gösterir. Android işletim sistemine sahip cihazlar için PUBG Mobile’ın ortalama 5 GB’lık bir alana ihtiyacı vardır. Ancak oyununun sürekli güncellenmesi kapladığı alanda bir artışa neden olacağından PUBG Mobile’ın ihtiyaç duyduğu alan da artacaktır. iOS cihazlar için ise PUBG Mobile ortalama 2GB’lık bir alana ihtiyaç duyar. Aynı şekilde oyun güncellemeleri ile birlikte kapladığı alanın da artacağını unutma.

 

PUBG İçin Kaç GB Alan Gerekir?

PUBG Mobile oyuncuları gibi PUBG oyuncuları da oyunun ihtiyaç duyduğu depolama alanını merak ediyor. PUBG Mobile’ın kaç GB’lık bir alana ihtiyaç duyduğunu açıkladıktan sonra PUBG Battlegrounds kaç GB sorusunu da yanıtlayalım. PUBG, bilgisayarlarda oynanan bir oyundur. Bu nedenle bu oyunu indirerek bilgisayarında oynayabilmek için belirli bir kullanılabilir depolama alanına ihtiyacın var. Peki PUBG kaç GB? PUBG için minimum 40 GB’lık bir kullanılabilir depolama alanın olmalı. Oyunu daha rahat ve akıcı şekilde oynayabilmek için ise önerilen depolama alanı 50 GB’tır.

 

PUBG Mobile online bir oyun olduğu için depolama alanı kadar internet kullanımı da oyuncular için oldukça önemli bir konu. Eğer sen de PUBG Mobile oynarken internetinin bitmesinden endişe ediyorsan sana güzel bir haberimiz var! FreeZone güzellikleri sana GB’ları düşünmeden doyasıya oyun oynama imkânı sunuyor. FreeZone’un oyuncu tarifeleri, başta PUBG Mobile olmak üzere birçok popüler oyunda internetinden harcamıyor. Bununla birlikte FreeZone genç tarifeler daha birçok avantaja da sahip. Eğer sen de FreeZone dünyasına dahil olmak istiyorsan FreeZone web sitesi üzerinden ya da Vodafone Mağazalarına gelerek başvurunu yapabilirsin. Eğer halihazırda 26 yaşın altında bir Vodafone kullanıcısı isen ancak hattın bir başkasının üzerine kayıtlı olduğu için FreeZone’lu olamadıysan hemen hattını üstüne tanımla. Çünkü hattını üstüne tanımlayan Vodafone’lular hem FreeZone dünyasına adım atıyor hem de sürpriz hediyeler kazanıyor.

 

 

FreeZone’un Gaming avantajları ile oyunlarda AFK kalma!

Hemen İncele

‍‍