Popüler Oyunlar

12 Mart 2024

Popüler Oyunlar

Oyunlar kiminin stres atmasına yardımcı oluyor, kimininse zihnini boşaltmasına. Ama ortak nokta şu ki, milyonlar oyunlarda buluşuyor. Sebep ne olursa olsun, oyun oynamayı sevenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Çünkü oyunların geniş yelpazeye yayılması, herkesin kendi için en iyi oyunu bulmasını kolaylaştırıyor. Ama bazı oyunlar var ki, zıt kutupları bile birleştirmeyi başarıyor. Popüler oyunlar öyle hızlı yayılıyor ki insan bu hıza yetişmekte zorlanıyor. Arkasından kitleleri sürükleyen oyunlar, Game Pass kütüphanesinde toplanıyor. Game Pass sayesinde Xbox oyunları artık, PC veya mobil cihaz üzerinden oynanabiliyor. Popüler oyun dünyasına açılan kapıyı senin için araladık. Bakalım yazının devamında seni neler bekliyor!

 

En Popüler Mobil Oyunlar

 

Oyun sektörü geliştikçe, birbirinden farklı oyunlar karşımıza çıkmaya başladı. Artık telefon üzerinden açık dünya oyunları oynayabilir veya rekabetçi oyunların tadını çıkarabilirsin. Hatta hafızanı güçlendirmek için kelime oyunlarına girebilir veya gizemli bulmacaları ilk çözen sen olabilirsin. En popüler mobil oyunlar listesini senin için hazırladık.

 

1. Pokemon UNITE

 

Pokemon UNITE dünya üzerinde binlerce oyuncuyu kendine çekmeyi başardı. Sevilen Pokemon karakterleri, Pokemon UNITE ile kıran kara mücadele ediyor. Temel evrelerdeki Pokemonların oyun içerisinde gelişimini görebilir ve topladığın güçler ile rakibinin kulelerini yok etmeye çalışabilirsin. Karargaha ilk ulaşan kazanır!

 

2. Rush Royale

 

En popüler mobil oyunlar arasında Rush Royale’e yer vermemek olmaz. Zira çok büyük bir kitleye sahip. İlk çıktığı günden beri ilgi gören ve bu ilgiyi kaybetmeyen Rush Royale, eminiz ki sana eğlenceli dakikalar yaşatacak. Oyun içerisinde birçok farklı mod var. Bu modlar sayesinde düşmana tek başına direnebilir veya arkadaşlarınla ekip halinde dövüşebilirsin. Arenadaki canavarları yok et ve kuleyi ilk yıkan sen ol!

 

En Popüler Bilgisayar Oyunları

 

En popüler oyunlar PC ile bir ayrı zevkli. Kitleleri arkasından sürükleyen oyunlar, çok eğlenceli anlara eşlik ediyor. En popüler bilgisayar oyunları, ayrı uçlara dağılıyor. Strateji isteyen oyunlar, savaş oyunları, multiplayer oyunlar ve daha fazlası, en popüler bilgisayar oyunları arasında. Dünyanın en popüler oyunu ne diye merak ediyorsan, ona listemizde rastlayabilirsin.

 

- GTA 5

- CS: GO

- Zula

- Mafia 2

- Overwatch

- LoL (League of Legends)

- Battlefield 1

- Path of Exile

- SMITE

- Warframe

- Dota 2

- Paladins

- Fallout 4

- Valorant

- Red Dead Redemption 2

- The Witcher 3

- Half-Life Alyx

- Euro Truck Simulator 2

- Cyberpunk 2077

- Doom Eternal

- Football Manager 2022

- DOOM 64

- Unrailed!

- Minecraft

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, sınırsız oyunların tadını çıkarıyor ve internetinden yemeden diledikleri oyunu oynuyor. En çok kullanılan uygulamalar ve kitleleri peşinden sürükleyen oyunlar, Vodafone FreeZone ile internetinden yemiyor. Dilediğin tarifeyi seç, oyunları düşük ping garantisi ile oyna!

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

 

Teklifleri gör!

Kampanyamız sona ermiştir.