PC Game Pass Oyun Listesi

29 Kasım 2023

PC Game Pass Oyun Listesi

Oyun oynamaktan herkes zevk alır. Yeter ki seveceğin oyunu bul! Oyun dünyası o kadar uçsuz bucaksız ki, içine daldıkça sen de şaşıracaksın. PC Game Pass sayesinde yüzün üstünde oyun sadece bir ekran uzakta. ‘’Game Pass hangi oyunlar var?’’ sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyiz. PC Game Pass ile yalnızca bilgisayara çıkan oyunlar dışında Xbox oyunlarını da bilgisayarında oynayabilirsin. Dilersen bir takıma dahil olabilir dilersen tek başına maceralara atılabilirsin. PC Game Pass oyunları, aboneliğin boyunca, dilediğin her yerde yanında. Yazının devamında hazırladığımız ‘’PC Game Pass oyun listesi’’ seni bekliyor.

 

PC Game Pass ile Ne Oynanır?

 

PC Game Pass, oyun severlerin takibinde. Popüler oyunları ile göz dolduran Xbox PC Game Pass oyun listesi dikkatleri üzerinde topluyor. PC Game Pass oyunları oldukça uzun bir listeyi oluşturuyor. Peki, Game Pass içerisinde hangi oyunlar var? Game Pass içerisinde yüzün üzerinde, Xbox ve bilgisayar oyunu yer alıyor. Abonelik karşılığı bir nevi oyun kütüphane sistemine giriş yapmanızı sağlayan Game Pass, oyunlarında çeşitlilik sunuyor. PCGame Pass oyunları üzerindenoynanan oyunlar, aksiyon, dövüş, bağımsız, çocuk ve aile, strateji ve rol yapma gibi kategoriler altında toplanıyor. PC Game Pass oyunları online takımlar halinde oynanabileceği gibi, offline modda da oynanabiliyor.

 

PC Game Pass Oyun Havuzu

 

Konsolda oynanmaya alışık olunan oyunlar, bilgisayar hatta telefonlar aracılığı ile oynanmaya başladı. Görevleri hızlı bitirip, ödülleri kazanmak veya hızlı level kasmak için, istediğin cihazı kullanabilirsin. Xbox PC Game Pass aboneliği ile popüler oyunlara katılabilirsin. Köklü serüvene dahil olmak istersen ‘’Mortal Kombat 11’’ oyununu deneyebilirsin. ‘’Halo’’ oyunu ile kendini bir hikaye içerisinde bulabilirsin. Hırslı bir yarışçıyım diyorsan ‘’Forza Horizon 5’’ oyununda sıkı rakipler seni bekliyor.

 

Popüler Game Pass Oyunları

 

Xbox PC Game Pass oyunları ile rekabete doyacaksın. Dilden dile dolaşan popüler oyunlar ve tamamlanmayı bekleyen hikayeler Game Pass ayrıcalıkları ile seni bekliyor. Bu heyecan verici oyunlardan senin için kısa bir liste hazırladık.

 

- Fifa 22

- House Flipper

- Forza Horizon 4 Standard Edition

- Sea of Thieves

- Gears 5

- Serious Sam 4

- Halo İnfinite

- Need For Speed Heat

- Watch Dogs 2