PC Game Pass Nedir?

29 Kasım 2023

PC Game Pass Nedir?

Microsoft Game Pass sistemi ile oyunseverlerin yüzünü güldürüyor. Onlarca oyun seçeneği ve kaliteli bir oyun deneyimi, PC Game Pass ayrıcalıkları ile seni bekliyor. Online, tek oyunculu, açık dünya, strateji gibi saymakla bitmeyen kategorilerin içi, heyecan verici oyunlarla dolu. PC Game Pass oyun kataloğunda kolaylıkla sen de kendine uygun olan dünyayı keşfedebilirsin. PC Game Pass ayrıcalıklarından bahsetmeden önce, önemli bir soruya cevap verelim. Microsoft Game Pass nedir? Game Pass için kısaca, Microsoft’un sunduğu, abonelik tabanlı, zengin bir oyun platformu diyebiliriz. Game Pass’in oyun yelpazesinde, avantajlı fiyatlara sahip veya ücretsiz oyunların tadını çıkarabilirsin. PC Game Pass’in heyecan verici dünyası hakkında merak ettiğin tüm ayrıntılar yazının devamında seni bekliyor.

 

Game Pass Nasıl Çalışır?

 

‘’Game pass nedir?’’ benzeri daha pek çok cevabı merak edilen soru var. Örneğin, ‘’PC Game Pass nasıl kullanılır?’’ veya ‘’PC Game Pass ile alınan oyunlar kalıcı mı?’’ gibi. Game Pass ile yüzün üzerinde konsol ve bilgisayar oyununu deneyimleyebilir ve oyunların fatihi sen olabilirsin. Ama öncelikle PC Game Pass’a nasıl sahip olabileceğine değinelim. PC Game Pass için Xbox uygulamasına girip, ‘’Store Hesabı’’ oluşturmalısın. Store hesabı üzerinden Game Pass aboneliğini saniyeler içinde satın alabilirsin. Game Pass üzerinden indirdiğin oyunları keyifle oynayabilir ve bu oyunlardan kalıcı olarak yararlanabilirsin. Çünkü, PC Game Pass üzerinden indirdiğin oyunlar, katalogtan kaldırılsa bile fark etmiyor. Disk alanından silmediğin sürece, Game Pass oyunları da seninle kalmaya devam ediyor.

 

Game Pass Avantajları Neler?

 

Xbox Game Pass, oyun severlere avantajlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. PC Game Pass sayesinde, Xbox’a özel olarak üretilmiş onlarca oyunun tadını çıkarabilirsin. Aynı zamanda oyun deneyimini PC Game Pass sayesinde dilediğin yere götürebilirsin. Çünkü Game Pass aboneliği, sana sahip olduğun oyunları, Xbox, tablet, bilgisayar ve hatta telefon üzerinden oynama imkanı sunuyor. Game Pass sunduğu avantajlarla yetinmeyip, üyelerini her geçen gün yenisiyle de buluşturuyor. 

 

Game Pass Oyun Kütüphanesi

 

Yüzlerce konsol ve bilgisayar oyunu Game Pass’te. PC Game Pass ile yüksek performanslı ve kaliteli oyunlara erişebilirsin. Mevcut oyunların tadını çıkarabilir ve sürekli eklenmeye devam eden oyun listesi sayesinde yeni maceralara açılabilirsin. Ayrıca bu oyunlara, üyelere özel fiyatlar ile sahip olabilirsin. Peki, PC Game Pass’te neler var? PC Game Pass’te, Madden NFL 23, Two Points Campus, Turbo Golf Racing, Need For Speed Heat, Star Wars Squadrons, Sims 4 ve daha fazlası seni bekliyor.