Multiplayer Oyun Önerileri

12 Mart 2024

Multiplayer Oyun Önerileri

Arkadaşlarınla oyun oynamayı seviyorsan, multiplayer oyunlar tam sana göre! Oyun çeşitleri o kadar fazla ki insan kararsız kalabiliyor. Bu da yeni oyunlara başlamayı zorlaştırabiliyor. Arkadaşlarla oynanan oyunlar, sohbet ve paylaşım getirdiği için, keşifler de kolaylaşıyor. ‘’Arkadaşlarla hangi oyunlar oynanır?’’ diye sorduğunu duyar gibiyiz. PC Game Pass oyunları arasında arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmeni sağlayacak o kadar çok oyun var ki. Senin için hazırladığımız liste sayesinde hem multiplayer oyun kavramına hakim olacak hem de birbirinden güzel oyunları keşfedebileceksin. 

 

Multiplayer Oyun Nedir?

 

Multiplayer oyun için çok oyunculu oyun da denilebilir. Bazı oyunlar var ki, maceralara tek başına atılman ve ana karaktere can vermen gerekir. Ama bazı oyunlar var ki, online veya offline modda arkadaşlarınla mücadelelere girebilirsin. Kısaca MMO oyunlar olarak geçen multiplayer oyunlar, dünya üzerindeki onlarca oyuncunun tek oyunda buluşmasını sağlıyor. Aynı oyun zevkine sahip olan kişiler, hem birlikte oyun oynayabiliyor hem de sosyalleşme fırsatı buluyor. Multiplayer oyunlar, oyunculara fantastik karakterlere dönüşerek, macera dolu serüvenlere çıkma şansı veriyor. Multiplayer oyunlar için, uçsuz bucaksız bir dünya denilebilir. İstersen, bir ekip ile hayatta kalmaya çabalayabilirsin. İstersen arkadaşlarınla veya  oyunun eşleştirdiği oyuncularla takım savaşlarına katılabilirsin. Oyun severler tarafından büyük ilgi gören multiplayer oyunlar, gün geçtikçe büyüyor. Artık daha büyük dünyalara taşınan savaşlar, daha kalabalık ekiplerle oynanabiliyor. Multiplayer oyun modlarının popülerleşmesi, oyun seçeneklerini de inanılmaz derecede artırdı.

 

Multiplayer Oyun Listesi

 

Multiplayer oyunlar PC üzerinden veya telefon üzerinden oynanabiliyor. Hatta bu listeye, tabletler veya konsollar da eklenebilir. Multiplayer oyunların sunduğu seçenekler, herkesin kendisine uygun olan oyunu bulmasını kolaylaştırıyor. En iyi multiplayer oyunlar  PC Game Pass ayrıcalıkları ile seni bekliyor. İşte senin için hazırladığımız popüler multiplayer oyun listesi!

 

●     Dead Maze

 

İki boyutlu olan Dead Maze, zombi felaketi sonrası bir dünyada geçiyor. Hayatta kalmak için elinden geleni yapmalısın. Bu yolda en çok arkadaşlarına ihtiyacın olacak.

 

●     We Were Here

 

Bulmaca çözmekten ve gizemleri araştırmaktan hoşlananlar buraya. We Were Here, konusu ve oynanışı ile sana büyük keyif verecek. Bu dünyada ayrı düştüğün arkadaşın ile birbirinizi bulmak için elinizden geleni yapmalısınız.

 

●     Fortnite

 

Multiplayer oyunları seviyorsan eminiz ki Fortinte’ı duymuşsundur. Dünya üzerinde 350 milyon oyuncuya ulaşan Fortnite, yeni haritalarıyla heyecanı sürekli yüksek tutmayı başarıyor.

 

●     Call Of Duty Warzone

 

Call of Duty kalitesi, Warzone ile popüler oyun kültürünü benimsiyor. Giderek yaygınlaşan Battle Royale oyun türünün tadını, devasa bir savaş alanında çıkarabilirsin. Kıran kırana mücadelelerin döndüğü Call Of Duty Warzone’da en büyük destekçin takım arkadaşın olacak.

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, internetinden yemeyen oyunların tadını çıkarıyor. Multiplayer oyunların tadı arkadaşlarla bir başka oluyor. FreeZone ile sen de oyunlarını oynarken Discord üzerinden arkadaşlarınla konuşabilirsin. Hem de Discord gibi platformları ve popüler oyunları kullanırken, sınırsız internetten yararlanabilirsin.

 

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.