Multiplayer Korku Oyunları

12 Mart 2024

Multiplayer Korku Oyunları

Multiplayer korku oyunları, arkadaşlarla korku dolu bir oyun gecesi geçirmek için birebir. Multiplayer oyunlar, oldukça popüler. Bu da karşımıza çeşit çeşit ve farklı oynanışları ile dikkat çeken uzun bir oyun listesi çıkarıyor. Multiplayer korku oyunları, korku ve gerilim temalı oyunlardan oluşuyor. Yer yer nefesini tutacak yer yer ise çığlıklarına hakim olamayacaksın. Ama şunu biliyoruz ki, arkadaşlarınla korku oyunu oynarken çok eğleneceksin. Game Pass içerisinde hem köklü geçmişleri ile dikkat çeken multiplayer korku oyunları hem de yeni dünyalara kapı aralayan oyunlar ile tanışabilirsin. ‘’Arkadaşlarla hangi korku oyunları oynanır?’’ diye merak ediyorsan, sorunun cevabı yazımızın devamında gizli. 

 

Mobil Multiplayer Korku Oyunları

 

Telefonların güçlü ekran kartları ve yüksek performanlı işlemcileri, onları birer oyun canavarına çevirdi. Telefonda oynamak için en çok tercih edilen oyun türlerinden biri ise tabii ki korku. Korku oyunları ücretli ve ücretsiz şekillerde, uygulama mağazalarında satılıyor. Hissiyatı ve oynanışı benzerlik gösteren korku oyunları aslında hikaye olarak birbirinden epey ayrılıyor. İşte sizin için multiplayer korku oyunları mobil listesine eklediğimiz oyunlar!

 

●     Mental Hospital

 

Mental Hospital, telefonlarda 323 MB yer kaplıyor. Mental Hospital oyunu aslında bir korku serisi. Korku oyunu severlerin merceğinde olan Mental Hospital serisi ile gerilime doyacaksın. Kolay kontrolleri ve akıcı oynanışı sayesinde, telefon başında soluksuz saatler geçireceksin.

 

●     Mimicry

 

Mimicry çevrimiçi bir korku oyunu. Mimicry korku oyunu ister arkadaşlarınla istersen de oyunun atadığı kişilerle oynayabilirsin. Dışarda bir canavar var ve arkadaşlarından birini enfekte ediyor. Mimicry’da kimseye güvenme!

 

●     Specimen Zero

 

Bilmediğin bir yerde uyandığın bir korku oyunu Specimen Zero. Uyandığın andan itibaren, havadaki kasvet senin peşini bırakmayacak. Arkadaşlarınla birlikte, etrafı keşfetmeli ve bir çıkış yolu bulmalısınız.

 

Popüler PC Multiplayer Korku Oyunu Listesi

 

Popüler PC Multiplayer korku oyunları Game Pass’te onları keşfetmeni bekliyor. Game Pass güncel oyunlar ve zengin oyun kütüphanesi ile size ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Korku oyunlarını seviyorsan, PC Game Pass kütüphanesinde deneyimlemek isteyeceğin pek çok oyun var! PC Game Pass artık VodaFone FreeZone ile daha avantajlı. Sen de Genç Red tarifelerine gelerek, PC Game Pass’i üç ay boyunca ücretsiz kullanabilirsin. İşte Game Pass’te bulabileceğin multiplayer korku oyunlarından bazıları!

 

- Back 4 Blood

- The Medium

- Dead Space Serisi

- The Evil Within Serisi

- Doom 3

- Alan Wake American Nightmare

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, internetinden yemeyen oyunların tadını çıkarıyor. FreeZone sayesinde sen de takım oyunlarında bir adım öne çık. Taktikler ile oyun kazanılmasını sağlayan Discord’u internetinden yemeden kullan.

 

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.