Mouse Drag Click Nedir ve Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

23 Ekim 2023

Mouse Drag Click Nedir ve Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Yaz tatili ile oyun evreninin kapıları ardına kadar aralanıyor. Binlerce farklı oyun, onu keşfetmeni bekliyor. Açık dünya, moba gibi pek çok farklı formatta hazırlanan oyunlar sayesinde sen de sevdiğin dünyada kendine yer edinebilirsin. Mesela, Minecraft oyununda yaratıcılığını konuşturmak isteyebilirsin. Oyunlar farklılık gösterirken ekipmanlar sabit mi kalıyor, tabi ki hayır:) Onlar da şekillenip farklı özelliklerle donatılarak, seçeceğin serüvende sana destek olmayı bekliyor. Son derece popüler olan Roblox ve Minecraft gibi oyunlarda öne çıkmak için tek bir şeye ihtiyacın var. O da drag click! Bu yüzden biz de “Drag click nedir?”sorusuna cevap vermek istiyoruz. Oyun stratejilerinde sana en büyük desteği verebilecek drag click hakkında öğrenmek isteyeceğin tüm bilgiler aşağıda…

 

Mouse Drag Click Nedir ve Nasıl Yapılır?

 

Nasıl drag click yapılır sorusuna yanıt vermeden önce drag click mouse nedir konusunu biraz açalım. Drag click mouse için, oyuncuların saniye başına yüksek tıklama yapabilmesini mümkün kılan ekipman diyebiliriz. Şöyle bir iyi yanı var ki, drag click mouse yapmak oldukça kolay! Drag click için tıklamayı sürüklemek de denilebilir. Bu işlem sırasında bir sürtünme meydana geliyor. Sürtünme de titreşimler oluşturuyor. Drag click mouse bu yöntemi kullanarak, birden fazla tıklama kaydediyor. Tıklamayı sürükleyerek, oyunlardaki uzun görevleri çok daha kısa sürede tamamlayabilirsin. Hadi drag click mouse nasıl yapılır, bunun yollarını seninle paylaşalım.

 

1 - Drag click mouse yapmak için, öncelikli olarak temiz bir mouse gerekli. Çünkü tozlu olan bir mouse sürtünmeyi doğru şekilde algılayamaz.

2 - Bu aşamada sadece farenin temiz olması yetmez, parmağının da temiz olması şart. Çünkü doğru sürtünmeyi sağlaman için parmağının kuru olması gerekiyor.

3 - Normalde yaptığın gibi, elini farenin üzerine yerleştir.

4 - Artık sürükleme için hazırsın! Bunu yapmak için bileğini belli bir açıyla salla ve aşağı yönde düğmeye bas. Ancak çok sert basmak, hareketin etkisini azaltır.

5 - Ne kadar CPS (saniye başı tıklama) elde etmek istediğine bağlı olarak, düğmenin ortasında tam bir sürükleme veya durma için hareketlerini tamamlayabilirsin.

6 - İşlemi doğru yaptığında, mouse sana bir ses ile uyarıda bulunacak. Bu farenin sana hazırım deme şekli.

 

Mouse Drag Click Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

 

Peki, mouse drag click ne gibi avantajlar sağlıyor? Aslında mouse drag click için, sana avantajlarla dolu bir sandık sunuyor desek daha doğru olacak. Drag click mouse sayesinde çok farklı formatlardaki oyunlarda başarıdan başarıya koşabilirsin. Çünkü mouse drag click, savaş oyunlarında seni bir keskin nişancıya dönüştürmenin yanında, görevleri hızlı şekilde bitirmene de yardımcı olacak. Örneğin, drag click mouse sayesinde, Minecraft ve Roblox gibi oyunlarda çok daha rahat hareket edebilirsin. Daha pek çok oyunda hızla kendine yer bulan drag click mouse, Minecraft’ta saatlerini geçirenler için aranan bir özellik sunuyor. Oyunda bir köprü inşa ettiğini düşünelim, standart kullanımda blokları tek ter yerleştirmen gerekecek. Fakat drag click mouse sayesinde aynı anda birkaç bloğu yerleştirebilirsin. Bu sayede, hayal ettiğin dünyayı inşa ederken, zamanı problem etmeyi bırakabilirsin.

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, sınırsız oyunların tadını çıkarıyor ve internetinden yemeden diledikleri oyunu oynuyor. Vodafone FreeZone ile pingi sorun etmeden, istediğin yerde oyun oynayarak, kısa sürede liderler arasındaki yerini alabilirsin. 

 

 

Yüzlerce gaming ekipmanını indirimli alabileceğin FreeZone tarifelerini hemen incele!

 

Teklifler Gör!