Kulaklıklarda 7.1 Ses Teknolojisi ve Avantajları

23 Ekim 2023

Kulaklıklarda 7.1 Ses Teknolojisi ve Avantajları

Yaz geldi, çattı! Uzun çalışma saatleri, artık yerini dinlenmeye bırakabilir. Zorlu bir okul döneminin ardından artık bilgisayar ile uzun uzun hasret giderebilirsin. Bilgisayar başına film izlemek veya oyun oynamak için oturuyor olabilirsin. Ama bu iki deneyimi de en üst noktaya çıkaracak bir ekipman var ki kendini her fırsatta yaptığın aktivitenin başında bulacaksın:) İşte karşında surround kulaklık!

 

Bu kulaklıklara 7.1 kulaklık da deniliyor. Peki, bu ne anlama geliyor, yani 7.1 kulaklık nedir? 7.1 ses teknolojisi ile donatılan bu kulaklıklar içerisinde birçok farklı ses kanalı bulunuyor. Bir araya getirilen bu ses kanalları sayesinde, efektler maksimum seviyeye çıkıyor. Sen de Surround kulaklık sayesinde, en ufak detayları bile duyabilir ve düşmanlarını yenerek oyunlarda zirveye yerleşebilirsin.

 

7.1 teknolojisine sahip kulaklıklar ile neler yapabilirsin ve bu kulaklıkları özel kılan şeyler neler… Hepsini senin için bir araya getirdik!

 

7.1 Kulaklık Kullanmanın Avantajları

 

7.1 kulaklık adını, sahip olduğu ses teknolojisinden alıyor. Surround kulaklık olarak da bilinen bu kulaklık türü, farklı özellikleri ile diğerlerinden ayrılıyor.

 

7.1 ses teknolojisinde yer alan birçok kanal bulunuyor. Bu kanallar sayesinde en ufak çıtırtıları dahi temiz ve net bir şekilde duyabilirsin. Surround kulaklık ile CS:GO gibi ses kasman gereken oyunlarda, uçan kuşlar bile senden kaçamayacak. Çünkü bu kulaklıklar sayesinde, müzik ve oyun efektleri maksimum seviyeye çıkıyor. Aynı zamanda, kulaklık sayesinde kendini oyunun büyüsüne kaptıracaksın. Seni oynadığın oyunun içerisine sürükleyecek 7.1 kulaklıklar, daha önce duymadığın ayrıntıları bile duymanı sağlayacak. Surround kulaklığı bu kadar özel kılan aslında, benzersiz sürücü tasarımı. Kulaklığı ilk kullandığında; oyunlardaki, patlama, yürüme, atlama gibi tüm ses efektlerinin netliğine inanamayacaksın! Çünkü bu kulaklık alçak, orta ve yüksek sesleri özel olarak ayıran bir teknolojiye sahip. Özellikle oyunlar için biçilmiş kaftan olan surround kulaklık, ses hassasiyetini artırarak, oyunlarda her şeye hakim olmanı sağlıyor.

 

7.1 ses teknolojisine sahip kulaklığın beraberinde getirdiği avantajlar yalnızca oyun severlere değil tabii ki. Film tutkunları için de eminiz ki surround kulaklık ile film izlemek de bambaşka bir deneyim olacak. Film izlerken kim dalgaların sesinden, vuruş seslerine kadar tüm ayrıntıları duymak istemez ki! Surround kulaklık sayesinde, en sevdiğin müzikleri de keyifle dinleyebilirsin. Oyun performansını artırdığı bilinen 7.1 ses teknolojisine sahip kulaklıkları sen de hızlı şekilde kurup kullanmaya başlayabilirsin.

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, sınırsız oyunların tadını çıkarıyor ve internetinden yemeden diledikleri oyunu oynuyor. Vodafone FreeZone’un oyun severler için hazırladığı paketlerin sunduğu avantajlar sayesinde, League of Legends: Wild Rift ve PubG Mobile gibi oyunlarda, ping problemi ile uğraşmadan oyunun tadını çıkarabilirsin.

 

Yüzlerce gaming ekipmanını indirimli alabileceğin FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!