Halo Infinite: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

12 Mart 2024

Halo Infinite: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

Halo Infinite, 343 Industries ve SkyBox Labs tarafından birlikte geliştirilmiş ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanmış, bir nişancı oyunu. Xbox Series X, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında yer alan oyunun tek oyunculu ve çok oyunculu modları mevcut.

Oyun severlerin en favori oyunlarından biri olan Halo Infinite’nin teknik özelliklerini ve oyun içeriğini detaylı olarak inceledik. Halo Infinite inceleme arıyorsan, detaylar burada.

 

Halo Infinite Genel Bilgiler

 

Halo Infinite ilk piyasaya sürülme tarihi olan 15 Kasım 2021 tarihinden bu yana oyun meraklıları tarafından severek oynanan bir oyun. Xbox Game Studios tarafından piyasaya çıkarılan Halo Infinite, 343 Industries ve SkyBox Labs işbirliğinde geliştirildi. Oyun FPS yani First Person Shooter (Birinci Şahıs Nişancı) türünde bir macera oyunu. Xbox Series X, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilen Halo Infinite’yi kusursuz bir performansla oynayabilmek için gereken bazı sistem gereksinimleri var.

 

Halo Infinite Sistem Gereksinimleri

 

Bu oyunu akıcı ve hızlı bir şekilde kusursuz bir performansla oynayabilmek için, Halo Infinite sistem gereksinimleri mevcut.Minimum ve önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

 

●     Minimum Sistem Gereksinimleri

 

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

- İşletim Sistemi: Windows 10 RS5 x64

- İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 veya Intel i5-4400

- Bellek: 8GB RAM

- Ekran Kartı: AMD RX 570 veya Nvidia GTX 1050 Ti

- DirectX: Sürüm 12

 

●     Önerilen Sistem Gereksinimleri

 

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

- İşletim Sistemi: Windows 10 19H2 x64

- İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X veya Intel i7-9700k

- Bellek: 16GB RAM

- Ekran Kartı: Radeon RX 5700 XT veya Nvidia RTX 2070

- Direct: Sürüm 12

- Halo Infinite kaç GBalana ihtiyaç duyar, diye merak edenlere hemen cevap verelim: Oyunu kurabilmek için 50 GB boş alana ihtiyaç var.

 

Halo Infinite Özellikleri

 

Halo Infinite’nin Xbox yerel çok oyunculu ve çevrimiçi çok oyunculu modları bulunuyor. 4K Ultra HD kalitede hazırlanmış olan oyun oldukça kaliteli efektler sunuyor. Xbox One ve One S dışında performance modunda 60 fps garanti ediyor. HDR teknolojisinin oldukça başarılı şekilde kullanıldığı oyunda oldukça gerçekçi ve oyuncuyu kendi dünyasının içerisine çeken kaliteli ses efektleri ve müzikler kullanılmış.

 

Halo Infinite Oyun İncelemesi

 

Halo Infinite’nin hikayesi Halo serisi için bugüne kadar oluşturulmuş en etkileyici hikayeye sahip. Geçmiş hikayeye sadık ve oynanması en keyifli bölümlerden biri. Oyun bu bölümünde önceki versiyonlarında eleştirilen karmaşık hikayelerden ve uzun süreli silahlı çatışmalardan sıyrılmış. Gereksiz karakterlerin kaldırıldığı oyun aynı zamanda gerçek oyuncu özgürlüğü sunuyor. Master Chief’in dönüş hikayesi oyuna oldukça başarılı şekilde entegre edilmiş. Bu dönüş oyunun heyecanını artırırken çaresizlik duygusunu da oldukça gerçekçi şekilde hissettirmiş. Oyunun yarı açık dünyamsı bir yapısı mevcut.

 

Halo Infinite nasıl oynanırdiye merak edenler için Xbox oyun konsolları ya da Windows işletim sistemine sahip bilgisayarın ile oynayabileceğini söyleyelim.Halo Infinite ücretsiz mi?”sorusunun cevabı ise Freezone Gaming ile karşılık buluyor.  Vodafone Freezone Saçma Güzel dünyasında gençlere özel tarifeler ve güzellikler var. Çünkü FreeZonelular, Red Tarifelerine geçişlerinde 3 ay hediye PC Game Pass aboneliği fırsatı ile karşılaşıyor.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.