Gears of War 4: Oyun İncelemesi

12 Mart 2024

Gears of War 4: Oyun İncelemesi

Ana yapımcısı Epic Games olan Gears of War serisinin son oyunu 2011 yılında piyasaya sürülmüştü. Serinin sona ermesinden sonra Microsoft Gears of War: Judgment’ı 2013 yılında piyasaya sürdü ancak bu oyun serinin asıl oyunları kadar beğenilmedi. Gears of War yalnızca ilk oyununda PC’de oynama imkanı sunduğu için 2, 3 ve Judgment serileri yalnızca Xbox sahipleri tarafından oynanabildi. Gears of War serisi yeni bir yapımcı olan Coalition’a geçtiğinde hem Xbox hem de PC üzerinde oynanabilen Gears of War 4 piyasaya sunuldu. Gears of War 4 sistem gereksinimleri ve diğer oyun özelliklerini senin için inceledik.

 

Gears of War 4 Genel Özellikleri

 

Hem Xbox konsol hem de PC üzerinden oynayabilme imkanı sunan Gears of War 4 Windows 10 aracılığı ile oynanan oyunlar içerisinde hiçbir problem çıkarmayan ve pürüzsüz şekilde piyasaya sunulmuş oyunlardan biri. Bu oyunu akıcı şekilde oynayabilmek için ihtiyacın olan Gears of War 4 sistem gereksinimleri listesini senin için inceledik. Ayrıca tüm sistem gereksinimlerini karşıladıktan sonra online oyunların kalitesini artırmak adına internetinin hız testi konusunu araştırmalısın. Ayrıca ping testini mutlaka yaptırmanı da öneririz.

 

Gears of War 4 Pc Sistem Gereksinimleri

 

- İşletim Sistemi: Windows 8 64-bit

- İşlemci: AMD Altı Çekirdek CPU; Intel Dört Çekirdek CPU

- RAM: 8 GB

- Ekran Kartı: AMD Radeon 7870 ve üstü; NVIDIA GeForce GTX 660 ve üstü

- Grafik Bellek: 3 GB

 

Bu özelliklerin dışında Gears of War kaç GBalan kaplar diyenler için 21 GB kullanılabilir alana sahip olmaları gerektiğini söyleyelim.

 

Gears of War 4 Fiyatı

 

Gears of War serisi hayranlarının merak ettiği konulardan biri de serinin en beğenilen oyunlarından olan Gears of War 4 kaç TLolduğu. Ancak Vodafone FreeZone üyelerinin oyunun fiyatı hakkında endişelenmelerine gerek yok. Çünkü FreeZone Gaming için Red harika. FreeZone'lular, şimdi Genç Red tarifelerine geçtiklerinde 3 aylık PC for Game Pass üyeliği kazanıyorlar.

 

Gears of War 4 Oyun İncelemesi

 

Gears of War 4 inceleme içerikleri seri hayranlarının oldukça ilgisini çeken konular arasında yer alıyor. Serinin diğer versiyonlarından farklı bir yapımcı tarafından yapılmış olsa da Gears of War 4’te, eski oyuncuları üzmemek için klasik Gears anlayışına sadık kalınmış. Gears of War 4 konusuLocust savaşından 25 yıl sonrasını anlatıyor. Gears of War 4 hikayesiise kısaca; eski kahraman Marcus’un oğlu James Dominic’in büyümesi, elinin silah tutar hale gelmesi ve oyunun yeni kahramanı olması ile başlıyor. Hikaye ve oyunun akışı serinin diğer oyunları ile oldukça büyük benzerlikler gösterse de Gears of War 4 ‘te yeni silahlar da var. Ayrıca oyunda öne çıkan unsurlardan biri rüzgarın yönünü ve hızını hesaplayarak atış yapabilecek olman. Bu da sadece klasik anlamda atış yaparak değil düşmanını etkisiz hale getirmek için birçok etkeni bir arada hesaplayarak hareket etmen demek.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.