Gears 5: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

12 Mart 2024

Gears 5: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

Coalition’un serideki ikinci oyunu olan Gears 5, Gears serisindeki en uzun hikayeye sahip. Gears 4’te çok fazla risk almayan ve oyunda fazla değişikliğe gitmeyen Coalition, Gears 5’te durumu tamamen değiştirmiş. Oyun hakkında merak edilen Gears 5 sistem gereksinimleri ve oyunun hikayesi gibi tüm detayları senin için inceledik. Aynı zamanda Gears 5 kaç GB ve oyunun ücreti nedir gibi merak edilen önemli soruların cevabı da içeriğimizde.

 

Gears 5 Hakkında Genel Bilgiler

 

Uzayan oyun süresi, yarı açık dünyası ve yenilenmiş savaş dinamikleri ile serinin en iyi oyunu olan Gears 5’i yüksek performans ile oynayabilmek için sahip olman gereken sistem gereksinimleri mevcut. Gelin oyunun sistem gereksinimlerine ve genel özelliklerine birlikte bakalım.

 

Gears 5 Sistem Gereksinimleri

 

- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

- İşlemci: AMD Ryzen 3 | Intel i5 Skylake

- Bellek: 8 GB RAM

- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 570 | NVIDIA GeForce GTX 970 (Windows 10) | NVIDIA GeForce GTX 1660ti (Windows 7)

- DirectX: Sürüm 12

- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

- Ses Kartı: DirectX compatible

 

Gears 5 için sahip olman gereken kullanılabilir boş alan ise 80 GB.

 

Gears 5 Fiyat

 

Gears 5 hikayesi ve çok oyunculu modları ile seriye taze bir kan getirdi. Gears 5’e Game Pass ile erişmek mümkün. Game Pass kütüphanesinde bulunan birçok oyuna erişebilmek için ise Game Pass’e üye olmanız gerekli. FreeZone Saçma Güzel Dünyası genç tarife kullanıcıları için Game Pass’e üye olmak hem çok kolay hem de oldukça avantajlı. FreeZone Gaming aboneleri Red tarifelerine geçmeleri halinde önemli avantajlar yakalıyor. 3 aylık PC for Game Pass aboneliğine ücretsiz sahip olmak da bunlardan biri.

 

Gears 5 Oyun İncelemesi

 

Gears 4’te Kait’in yarım kalan hikayesi tüm oyunseverlerde Gears 5 beklentisi oluşturmuştu. Gears 4’te devam eden bir seriyi devralan Coalition, seri hayranlarını üzmemek adına oyunda çok büyük değişikliklere gitmemişti ancak Gears 5’te durum tamamen değişmiş. Oyunun en büyük yeniliği yarı açık dünya. Bunun dışında oyunun ana kahramanı olan Jack yine bu seride de bizimle ve artık yetenekleri geliştirilebilir halde.  Oyunu ilk kez oynayacak olan kişiler için ana menüde 13 yıllık tüm hikayeyi anlatan bir bölüm mevcut. Eğer oyunun daha önceki sürümlerinden birini oynamadıysan bu hikayeyi mutlaka seyretmeni öneririz. Gears 5 tüm serinin en uzun hikayeye sahip olan versiyonu. Gears 5 kaç saat diye merak edenler için senaryo bölümünün 10-15 saat, çok oyunculu kısmının ise daha uzun sürdüğünü söyleyelim. “Gears 5 kaç bölüm?” sorusuna ise, oyunun 2 bölümden oluştuğu cevabını verelim. Gears 5 konusu  ve hikayesi ile olduğu kadar görsel detayları ile de oldukça etkileyici. Gear 5 alınır mı diye düşünüyorsan hiç tereddüt etmeden bu oyunu oynayabileceğini söyleyelim. Son olarak Gears 5 kaç kişilik diye merak edenlere, ilk kez 3 oyuncunun bir araya gelerek oynayabilecek olduklarını da ekleyelim.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.