Forza Horizon 4: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

12 Mart 2024

Forza Horizon 4: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

Yarış oyunlarını sevenlerin en gözde oyunlarından biri olan Forza Horizon 4 Microsoft tarafından piyasaya sunulan ilk Türkçe oyun olma özelliğine sahip. Playground Games tarafından geliştirilen oyun hakkında merak ettiğin her şeyi Forza Horizon 4 incelemeiçeriğimizde bulabilirsin.

 

Forza Horizon 4 Genel Bilgiler

 

Xbox One ve Microsoft PC platformlarında oynayabileceğin Forza Horizon 4 Türkçe dil desteğine sahip. Forza Horizon 4 ne zaman çıktı diye merak ediyorsan, oyunun 23 Ekim 2012’den beri piyasada olduğunu söyleyelim. Oyunu kesintisiz ve akıcı şekilde oynayabilmek için grafik kartının en son AMD ya da NVIDIA sürücülerine sahip olması gerekiyor. Forza Horizon 4 kaç GB alana ihtiyaç duyar diye merak ediyorsan 80 GB boş alan oyun için yeterli olacaktır. Forza Horizon 4 sistem gereksinimleri ise oyun severlerin merak ettiği bir diğer konu. Forza Horizon 4 alınır mı diye düşünüyorsan bundan önce oyunun sistem gereksinimlerini bilmende fayda var.

 

Forza Horizon 4 Sistem Gereksinimleri

 

- İşletim sistemi: Windows 10

- İşlemci: Intel i7- 3820 @3.6 Ghz

- Bellek: 12 GB RAM

- Ekran Kartı: NVidia GTX 970 / NVidia GTX 1060

- DirectX: Sürüm 12

- Depolama: 80 GB

 

Ek olarak online oynanan oyunlarda internet hızı da önemli. Ayrıca ping testi yaparak düşük ping konusunu da gözden geçirmen gerekebilir.

 

Forza Horizon 4 Fiyat

 

Çok sevilen yarış oyunlarından biri olan Forza Horizon 4 fiyat konusu ile de merak uyandırıyor. Forza Horizon 4 kaç TL  diye merak edenler için en sevindirici haber Vodafone FreeZone’dan geldi. Vodafone FreeZone üyelerine 3 aylık PC for Game Pass üyeliği ücretsiz. Kampanya detayları ve genç tarifeleri için FreeZone Gaming rehberliğinde ilerleyebilirsiniz.

 

Forza Horizon 4 Oyun İncelemesi

 

Tam anlamı ile dolu dolu hazırlanmış bir oyun olan Forza Horizon 4 oyuncuların keyifle vakit geçirmesi adına güzel bir hikaye ile kurgulanmış. 4 mevsimde araç kullanma deneyimini oyunculara yaşatan oyunda kış mevsiminde araç kullanmak gerçekten de oldukça zor. Oyunla ilgili merak edilen bir diğer konu da Forza Horizon 4 Standard Edition vs Ultimate farkı. Kısaca bu iki versiyonun farkına değinecek olursak, standart pakette yalnızca drift araçlarına ücretsiz sahip olabiliyorsun. Ultimate pakette ise drift araçlar, car pass paketi ve Best of Bond araç paketine sahip olabiliyorsun. Kısacası Forza Horizon 4 araçlar dünyasının tümüne sahip olmak için ultimate paketi almalısın. Forza Horizon 4 açık bir dünyada İngiltere’yi keşfetmeni sağlıyor. Oyunu tekil ya da çoklu şekilde online olarak oynamak mümkün. Oyun içerisinde seviye atlayabileceğin ve yetenek puanları kazanabileceğin bazı görevler yapabiliyorsun. Örneğin yaptığın driftler veya yıkımlar gibi eylemler bu puanları sana kazandırıyor. Ayrıca girdiğin yarışları kazanarak da kredi puanları elde ediyorsun. Elde ettiğin tecrübe puanları da yeni özellikleri açmak için kullanılıyor.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.