En İyi Game Pass Oyunları

29 Kasım 2023

En İyi Game Pass Oyunları

Oyun severler, iyi oldukları oyunların yanında yeni dünyalara açılmayı da seviyor. Çıktıkları o açık dünya oyun haritasında ise PC Game Pass bayrağı dalgalanıyor. Game Pass en iyi oyunlar listesi, tüm oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Çünkü Game Pass içerisinde herkese uygun bir oyun barındırıyor. PC Game Pass aboneliği ile dilediğin oyunu oynayabilirsin. Onlarca offline veya online  maceraya çıkabilirsin. Rol yapma oyunları ile kendi dünyanı kurabilir veya rekabetçi oyunlarda lider olmak için savaşa katılabilirsin. Peki, Xbox Game Pass hangi oyunlar oynanmalı? Yazının devamında, merceği senin için en popüler Game Pass oyunlarına odakladık.

 

En Popüler Game Pass Oyunları

 

Yüzlerce oyun alternatifi, oyuncuların kafasını karıştırabiliyor. Oyunlardaki bu çeşitlilik bazı hazinelerin derinlerde kalmasına da neden olabiliyor. Hangi oyunu oynayacağına karar veremiyorsan hazırladığımız bu liste tam sana göre!

 

En iyi Xbox Game Pass oyunları arasında hem uçuk kaçık maceralar hem de korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz oyunlar sizi bekliyor.

 

●     Back 4 Blood

 

Zombi temalı oyunlar uzun zamandır popülerliğini koruyor. İlgi çekici ve gerçekçi sahneleri ile oyun severleri güldüren Left 4 Dead serisinin yaratıcıları, yeni bir oyunla daha karşınızda. Back 4 Blood. Bu oyunda hem zombi öldürmeye hem maceraya hem de savaşa doyacaksın. Hatta zombilerle kendi başına savaşmak zorunda da değilsin. Dört kişilik takımınla, zombilerin ele geçirdiği dünyada birlikte savaşabilirsiniz. Gittikçe zorlaşan görevleri, Black 4 Blood oyununu daha da heyecanlı kılıyor.

 

●     Sea of Thieves

 

Sea of Thieves ile denizlere açılalım! Karadan denizlere ilerlenen bu oyunda, korsan olmanın tadını çıkarın. Korsanların kol gezdiği açık denizlere sen de katıl. Oyun o kadar popüler ki, her zaman kendine kolaylıkla bir oyun arkadaşı bulabilirsin. Oyunda acımasız bir korsan olabilir ve açık denizlere korku salabilirsin. Yağmacı geminle keşiflere çıkabilir ve dünyaya en büyük korsanın kim olduğunu gösterebilirsin. Ama bizden söylemesi, kimseye güvenme. Senin gibi keşifte olan gemilere karşı her zaman tetikte olmalısın. Hadi macera başlasın!

 

●     Sims 4

 

Hayaller Sims 4 ile gerçek oluyor. O kadar özgürsün ki, bu özgürlüğe sen bile şaşıracaksın. İstersen bir yıldız ol ve hayranların imza almak için etrafında toplansın. Dilersen kendi yaptığın evinde çocuklarınla huzurlu bir hayat geçir. Ben maceraya doymak istiyorum diyorsan, Sims 4’te uzaylılardan tut vampirlere kadar oldukça farklı türler onlara hayat vermeni bekliyor.

En iyi Game Pass oyunları sayesinde hangi oyunlar tam sana göre kolaylıkla keşfedebilirsin. Game Pass oyun kütüphanesi yalnızca harika oyunları barındırmıyor. Aynı zamanda her geçen gün listesine yeni oyunlar da ekliyor. Game Pass aboneliği ile sadece bu platforma ait oyunların keyfini çıkarabilirsin. 

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, internetinden yemeyen oyunların tadını çıkarıyor. Vodafone FreeZone ile internetinden yemeden popüler platformlarda gezinebilir ve Team Fight Tactics gibi oyunlara sınırsız akabilirsin.