Ege Arseven'den FIFA 23'te Alınabilecek En İyi TOTY Kartı Önerisi

16 Ocak 2024

Ege Arseven'den FIFA 23'te Alınabilecek En İyi TOTY Kartı Önerisi

FIFA TOTY yani Team of the Year, her yıl FIFA oyuncularının heyecanla beklediği bir etkinlik. TOTY FIFA 23 için geri sayım başlamışken oyuncular en iyi kartların hangileri olduğu konusunda da araştırmalar yapmaya başladı. Bu içeriğimizde FIFA 23 için en iyi TOTY kartları değerlendirmesini yapacağız ve yine bu kartlar içerisinde yer alan Bellingham’a biraz daha yakından bakacağız.

 

FIFA 23 En İyi TOTY Kartları

FIFA 23 için en iyi TOTY kartlarını, TOTY reytinglerine göre sırayla inceleyelim. Bakalım bu sezonun en iyi kartları hangileri?

 

Lionel Messi

98 reytingi ile oyunun en yüksek reytingine sahip olan Messi, sağ orta saha sağ kanatta değerlendirebileceğiniz muhteşem bir kart. 97 hıza sahip olan oyuncunun inanılmaz bir pas özelliği ve neredeyse kusursuz sayılabilecek bir dribblingi mevcut. 97 şutu ile mucizevi sol ayağı ile uzak mesafeden plase şutlar atmak oyunculara büyük bir keyif verecektir.

 

Kylian Mbappé

FIFA 23 TOTY en yüksek reytinge sahip kartların ikinci sırasında 97 reytingi ile Mbappé var. 99 hız ile neredeyse mükemmel bir hızlanmaya sahip olan Mbappé, 96 şut ve 88 pas özelliklerine sahip. 98 ile oldukça iyi ir dribbling seviyesine sahip olan Mbappé iyi bir santrafor olmasına rağmen sağ kanatta ya da ofansif orta sahada da değerlendirilebilir.

 

Kevin De Bruyne

97 reytinge sahip Bruyne; 84 hız, 92 şut, 99 pas, 95 dribbling ve 85 defans gücünde. Hem ofansif hem de defansif çalışma oranı yüksek olan Bruyne kısa pas ve uzun paslarda da oldukça başarılı. Bruyne ofansif orta saha ve sağ kanatta değerlendirilebilir.

 

Karim Benzema

97 reytingi olan TOTY kartlarından biri de Benzema. 92 hız, 97 şut, 90 pas ve 94 dribblinge sahip olan Benzema iyi bir forvet oyuncusudur. Kısa paslarda oldukça güçlü olan Benzema kafa toplarında da iyi bir performans sergiler.

 

Thibaut Courtois

Courtois, 96 reytinge sahip. Kaleci refleksi 90, kaleci top kontrolü 89, kaleci uçma 84 ve kaleci vuruşu 75 olan Courtois bu özellikleri ile kaçırmamanız gereken kartlardan biri.

 

Virgil van Dijk

Van Dijk de 96 reytinge sahip kartlardan. Kafa isabeti 87, defansif farkındalık 92, ayakta müdahale 92, kayarak müdahale 86, zıplama 88 ve top kesme 90 olan Van Dijk oldukça iyi bir defans seçimi olacaktır.

 

Luka Modric

96 reytingi ile iyi bir merkez orta saha oyuncusu olan Modric, top kontrolü 90, dribbling 85, uzun pas 92, kısa pas 91 ve penaltı 82 olarak karşımıza çıkıyor.

 

Jude Bellingham

FIFA 23’ün en iyi TOTY kartlarından biri de 95 reytingi ile Bellingham. 96 dribbling, 90 defans, 99 kısa pas ve 96 uzun pas özellikleri ile iyi bir orta saha olarak karşımıza çıkan Bellingham FIFA 23 için mutlaka değerlendirilmeli.

 

Theo Hernandez

94 reytinge sahip olan Hernandez’in diğer özellikleri ise; 98 hız, 90 dribbling, 80 şut, 92 fizik gücü ve 88 pas olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellikleri ile Hernandez de iyi bir defans olarak değerlendirilebilir.

 

Eder Militao

94 reyting ile karşımıza çıkan bir başka TOTY kartı da Militao. Militao’nun diğer belirgin özellikleri ise; 90 hız, 81 pas, 95 defans, 83 dribble, 92 fiziksel güç ve 60 şut olarak sıralanabilir. Bu özellikler ile Militao da defansta değerlendirilebilecek kartlar arasında yer alıyor.

 

Achraf Hâkimi

Achraf Hâkimi de 94 reytinge sahip kartlardan biri. 99 hız ile oldukça iyi bir hızlanmaya sahip olan Hakimi’nin diğer özellikleri ise; 82 şut, 90 pas, 91 dribble, 90 defans ve 91 fiziksel güç olarak sıralanabilir.

 

Erling Haaland

Haaland 96 reytinge sahip bir kart. 96 hız ile dikkat çeken bir hızlanmaya sahip olan Haaland 60 defans özelliği ile, defans konusunda zayıf olarak değerlendirilse de 96 şut, 80 pas, 888 dribble ve 94 fiziksel güç ile başarılı TOTY kartlarından biri.

 

FIFA 23 İçin Ege Arseven’in En İyi TOTY Kartı Önerisi: Bellingham

Bugün hep birlikte FIFA Ultimate TeamTOTY kartları arasından alınabilecek en iyi kartı ve neden bu kartın alınması gerektiğini değerlendireceğiz. Değerlendirmemize konu olacak kart ise 95 reytingi ve birazdan detaylandıracağımız özellikleri ile kaçırmaman gerektiğini düşündüğümüz TOTY Bellingham kartı olacak.

 

Bu pozisyon için pek çok opsiyon bulunsa da oyundaki bütün orta sahaları değerlendirdiğimizde bir tanesi özellikle kendini gösteriyor. Fiyatını da göz önünde bulundurarak net bir şekilde büyük bir fark ortaya koyan kartın Bellingham olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Meunier KKG’nin (Kadro Koruma Görevi) yaptıysan kendisini mevcut takımının kimyasına uydurmak oldukça kolay. Stoperde Birthday Hummels ile güçlü bir üçlü oluşturabilirsin. Oyun içerisinde fiziği ve “box-to-box” oyun tarzının her iki yönünü oynayabilecek oyunculardan biri olan en iyi ve kesinlikle orta sahana seviye atlatacak bir kart.

 

TOTS’un (Sezonun Takımı) da yaklaşmasıyla birlikte Bellingham’ın fiyatının daha da düşmesi muhtemel görünüyor. Bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda alıp kadroya dahil edebileceğiniz en mantıklı TOTY oyuncusunun Bellingham olduğunu söyleyebilirim.

 

FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! FreeZone’a gelen oyuncular, internetinden yemeyen oyunların tadını çıkarıyor. FreeZone ile popüler oyunları internetinden yemeden oyna. Oyunlarda öne geçebilmek için yalnızca sınırsız internetinden yararlanarak ön plana çıkan Twitch yayıncılarını takip et! Henüz FreeZone’lu olmadıysan hemen Vodafone Online Kanalları üzerinden ya da Vodafone Mağazalarına gelerek başvurunu yapabilir ve avantajlı FreeZone’un genç tarifeler dünyasına adım atabilirsin.

 

FreeZone’un Gaming avantajları ile oyunlarda AFK kalma! 

Hemen İncele