Co op Oyun Önerileri

23 Ekim 2023

Co op Oyun Önerileri

Arkadaşlarla oynanan oyunların tadı bir başka oluyor. Oyunları hem sohbet ederek hem de birlikte ilerleyerek oynayabilirsiniz. Bu sayede, düşmanlara karşı daha fazla güç kazanabilir ve biri hata yaptığında onu kurtarabilirsiniz. Eğer siz de arkadaşlarınızla birlikte çıkacak yeni maceralar arıyorsanız Coop oyunlar tam size göre! Oyunlara yeni bir soluk getiren Coop oyunlar PC üzerinden kolaylıkla oynanabiliyor. Co op oyunlar iki veya daha fazla kişinin, hikayeyi birlikte tamamlamaları için hazırlanan özel oyunlardan oluşuyor. Online veya offline modda oynanabilen oyunlarda iş birliği ve dayanışma ön planda. Co op hikayeli oyunlar içerisinde kaybolmaya hazır olun!

 

Co op Oyun Türleri

 

Co op oyun çeşitleri ile farklı dünyaları keşfe çıkabilirsiniz. Sevdiğiniz oyun tarzını belirleyerek, bu keyfi arkadaşlarınızla yaşayabilirsiniz. Takımlar halinde yeni serüvenlere atılmayı mümkün kılan Co op oyun türlerini birlikte inceleyelim.

 

-  Co op Campaign

 

Ana hikayeye sahip oyunların, diğer oyuncular ile oynanabildiği oyun türüne Co op Campaign deniliyor. Normalde single  player oynanan oyunlar artık ekip halinde oynanabiliyor.

 

-  Co op Specific Content

 

Bu oyun türünde, hali hazırda bulunan ana hikayenin yanı sıra, bağımsız bölümler de bulunuyor. Yan görevlerde özgür bir şekilde ekip kurabilir ve bu görevleri arkadaşlarınız ile daha hızlı  şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

-  Couch Co op

 

Tek cihaz ve birden fazla kişinin aynı anda eğlenmesi. İşte Couch Co op! Fifa gibi oyunları mutlaka duymuşsundur. Tek alanda doyasıya rekabet.

 

Co op Oyun Listesi

 

Coop oyunlar, arkadaşlarla oynanabilecek harika oyunlar barındırıyor. Co op korku oyunları ile nefesiniz kesilene kadar görevleri tamamlamaya çalışabilir veya rekabetçi oyunlarda, güvenilir akım arkadaşlarına arkanı yaslayabilirsin. En iyi Co op oyunlar listesi içinden seçeceğin oyunları dilersen yeni kişiler ile de oynayarak, sosyalleşebilirsin. Arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirmenin anahtarı olan Co op oyun önerisi listesi aşağıda seni bekliyor!

 

1. Gears Of War 4

 

Bu oyun ile istila altında bir evrende kalsaydın neler yaşayacağını deneyimleyebilirsin. Ortalama 8 ila 10 saat arasında bitirebileceğin bu hikayeli oyunda, macera ve aksiyona doyacaksın.

 

2. Don’t Starve Together

 

Don’t Starve Together ile hayatta kalmaya çalış. 6 oyuncuya kadar destekleyen Don’t Starve Together, farklı hikayesi ve büyük dünyası ile seni içine çekecek.

 

3. The Forest

 

The Forest oynarken hem çok eğlenecek hem de yer yer korkunuza hakim olamayacaksınız. Hayatta kalma oyunları arasında yer alan The Forest, arkadaşların bir arada zevk alarak oynaması için özel olarak hazırlanmış sanki.

 

4. Resident Evil 5

 

Macera devam ediyor. Resident Evil 5, korku severlerin en iyi oyun listelerine adını  yazdırmayı başarıyor. İki kişi oynanabilen Resident Evil 5 ile aksiyon ve heyecana kendinizi kaptıracaksınız. 

 

Vodafone FreeZone oyun severlerin her zaman yanında! Vodafone FreeZone’a gelen oyuncular, sınırsız oyunların tadını çıkarıyor ve internetinden yemeden diledikleri oyunu oynuyor. FreeZone Gaming ile Co op oyunlar daha zevkli. İnternetten yemeden arkadaşlarınla Discord’da iletişimde kal ve çoklu oyunların kazananı ol.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

 

Teklifleri Gör!