Geleneksel mutfağımızın eşsiz lezzetlerinden olan güllaç tatlısı çok farklı şekillerde ( güllaç baklavası,güllaç kızartması,güllaç palutesi,güllaç böreği vb ) ve değişik içeriklerle ( kaymaklı,ballı,cevizli,fındıklı,bademli,antep fıstıklı,çilekli,kabaklı vb
Sıkça bilinen en basit tarifi şöyledir.
3 litre süt,750 gr şeker ile kaynatılıp ılık vaziyete getirildikten sonra tepsiye konan her güllaç yaprağının parlak tarafı üzerine kepçe ile ılık süt gezdirilir.Güllaç yaprakları bittiiğinde kalan süt güllaçların üzerine dökülür.Buzdolabı veya serin
Saffet Abdullah Güllaç 1881 yılından beri güllaç işiyle uğraşan bir
Ürünlerimiz
Alerjen uyarısı: Buğday gluteni kaynaklı alerjendir.
Verilen kargo ücreti 1 paket ürün
Ürünlerin raf ömrü 900 gündür.
Lütfen ürünleri nemsiz,güneş ışığı görmeyen ve kuru bir yerde saklayınız.
Tatlısı yapıldıktan sonra + 4 C buzdolbında muhafaza edilerek hızlı bir şekilde tüketilmelidir.