Geleneksel mutfağımızın eşsiz lezzetlerinden olan güllaç tatlısı çok farklı şekillerde ( güllaç baklavası, güllaç kızartması, güllaç palutesi, güllaç böreği vb ) ve değişik içeriklerle ( kaymaklı, ballı,cevizli, fındıklı, bademli, antep fıstıklı, çilekli,kabaklı vb
Sıkça bilinen en basit tarifi şöyledir.
3 litre süt,750 gr şeker ile kaynatılıp ılık vaziyete getirildikten sonra tepsiye konan her güllaç yaprağının parlak tarafı üzerine kepçe ile ılık süt gezdirilir. Güllaç yaprakları bittiğinde kalan süt güllaçların üzerine dökülür. Buzdolabı veya serin
Saffet Abdullah Güllaç 1881 yılından beri güllaç işiyle uğraşan bir
Ürünlerimiz FSSC 22000 Gıda Güvenliği kalite güvencesi ile hijyenik koşullarda üretilip eldeğmeden paketlenmektedir. Firmamız Gıda Mühendislerimizce'de sürekli denetim altındadır.
Alerjen uyarısı: Buğday gluteni kaynaklı alerjendir.
Verilen kargo ücreti 1 paket ürün
Ürünlerin raf ömrü 900 gündür.
Lütfen ürünleri nemsiz güneş ışığı görmeyen ve kuru bir yerde saklayınız.
Tatlısı yapıldıktan sonra + 4 C buzdolabında muhafaza edilerek hızlı bir şekilde tüketilmelidir.