Bu çeşit meyveleri etli, kalın kabuklu oturak domates çeşitidir. Önceden sürülmüş ya da bellenmiş olan toprak tırmık ya da benzer bir aletle ekim için uygun hale getirilir, ekim yapılacak alan tavsiye edilen miktarlarda gübrelenir, keseksiz düzgün bir toprak yüzeyi oluşturulur. Domates ılık ve sıcak iklim sebzesidir. Tohumdan fide yapılarak üretim tavsiye edilir. Tavlı toprağa 0,5-1 cm derinliğe ekilen tohumlar, sera etkisi sağlamak için toprağın üzeri naylon vb. örtülmeli. Ekilen tohumlar 7-8 hafta sonra fide olarak yerlerine şaşırtılır. Ortalama 20-30?C sıcaklık bitki gelişimi için uygundur. 80-100 gün sonra hasat yapılabilir. Nemli toprağa ekim yapmak tohumun hızla çimlenmesini sağlar. Özellikle yüzlek ekilen küçük taneli tohumları yerlerinden oynatacak tazyikli sulama yapılmamalı ve toprak yüzeyinde göllenme oluşturulmamalıdır. Sıcak havalarda sulama sıklığı artırılmalı ve toprağın nemli kalmasına özen gösterilmelidir. Yabancı ot ve zararlılarla mücadeleye dikkat edilmelidir. SA 140-150 SÜ 40-50 CM SIRIK SA 70-80 SÜ 40-50 CM 15 Çimlenme günü Sıcaklık 20-25 derece Derinlik 0,5-1 cm Hasat 80-100
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir