Eti kesme, dilimlemek ince doğrama, sebzeleri jülyen ve küp doğrama, dilimleme, ince doğrama ve oyma için. Kavisli kesme kenarı, yiyeceğin tahterevalli hareketiyle kesilebileceği anlamına gelir. Dilimleme sırasında bıçak sağlam ve sabit kalır. Bilemeyi kolaylaştırmak için bıçağın topuğunu (baskı noktasını) serbest bırakan kesme alanı.
20 santimetre uzunluğunda paslanmaz çelik bıçak sayesinde hassas kesim sağlayan çok yönlü bir model. Kavisli bir sap daha yüksek üretkenliğe katkıda bulunur. Rahat ve ergonomiktir. Bıçak, Sandvik'in 12v27 çeliğine dayanmaktadır. Bir metal alaşımı en az% 0.40 karbon içerir. Çok iyi bir kesici kenar elde etmenizi sağlar.
Bıçağın sapı, fiberglas ile doldurulmuş polioksimetilen kullanılarak yapılır. Bu, aşınma, ve suya karşı mükemmel direnci garanti eder. Kavisli şekli güvenli ve rahat bir tutuş sağlar.
Keskin paslanmaz çelik bıçak
Dilimleme sırasında bıçak sert ve sabit kalır
Fransa'da üretilmiştir
Bıçak Malzemesi: Sandvik Paslanmaz Çelik 12C27
Kulp Malzemesi: Fiberglas polioksimeti
Bıçak Uzunluğu :20 cm
Kulp Uzunluğu :13 cm
Toplam Uzunluk:33 cm
Bıçak Kalınlığı: 3 mm
Bıçak Ağırlığı: 215 gr
Sandvik 12C27 modifiye paslanmaz çelik kullanıyoruz. Krom ilavesi sayesinde anti-koroziftir ve özel bir bakım gerektirmez. En az% 0.40 karbon içeriği mükemmel kesme kenarı sağlar.
Kalıplı sap, aşınmaya ve suya karşı mükemmel direnç ve olağanüstü darbe mukavemeti sağlayan fiberglas polioksimetilenden yapılmıştır. Kavisli şekli ve üçgen profili sayesinde güvenli ve rahat bir tutuş sağlar.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir