•Ofçaysan Çamlıca Filizi, Doğu Karadeniz'in yüksek yamaçlarından toplanan en kaliteli filiz çay yapraklarıyla üretilen ,yoğun aromasıyla çay keyfine keyif katan bir lezzettir.
•Özgün tadı ve yoğun demiyle Ofçay'ın gerçek çay severlere sunduğu eşsiz bir lezzet klasiğidir.
Kullanım Önerileri
•Daha lezzetli bir çay için porselen demlik ve taze yumuşak su kullanmanız, suyu çaydanlıkta kaynatmanız uygun olacaktır.
•Su kaynadıktan sonra ateşten alarak sıcaklığın 80-85 dereceye düşmesi çin birkaç dakika bekleyin.
•Demliğin içine her bardak için bir tatlı kaşığı Ofçay Çamlıca Filizi koyun. Bir kaşık da fazladan demlik hakkı ekleyin.
•Çayı demlerken suyu bir noktadan , suyun üzerinde gezdirmeden dökün.
•Kısık ateşte 15 dakika demledikten sonra keyifle tüketebilirsiniz.
•Çayınızı demledikten sonra yarım saat içinde tüketmenizi öneririz.