DİJİTAL MUTFAK ve GIDA TERMOMETRESİ
Ocak üstünde ve fırında pişen bütün yemeklerinizin ısılarının kontrolünde, evde yoğurt yapıyorsanız ideal mayalanma ısısı olan 42 derecenin tutturulmasında, barbeküde pişen etin yanmadan istenen ısıda pişmesinin sağlanmasında, bebek mamalarının istenen sıcaklığa düşmesinin kontrolünde, ısıtılan suyun derecesinin kontrol edilmesinde, dondurulmuş gıdaların ısısının kontrolünde, içeceklerin ısılarının kontrolünde ve sıcak, soğuk, sıvı veya katı bütün cisimlerin ısılarının kontrolünde sadece bir dokundurma veya daldırma hareketi ile en büyük yardımcınız olacaktır.
ÖZELLİKLER:
TEKNİK ÖZELLİKLERİ:
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir