Mahmood dibek kahvesi ölçek kaşıklı teneke kutu 400 gr- orta kavrulmuş türk kahvesi 100 gr
Mahmood Special Dibek Kahvesi (Net:400 gr)
Mahmood Special Dibek Kahvesinin metal kutusu içerisinde ölçekkaşığı bulunmaktadır.
İçerik:
Arabica kahve çekirdeği, Menengiç, Harnuptozu (keçi boynuzu), Salep, Kahve Kreması ve eser miktarda Kakule ilehazırlanmaktadır. Leziz yumuşak aroması ile siz kahve severlere sunulmaktadır.
Üstün Kalite & Sorumluluk
Kahve uzmanlarımız dünyanın en eski kahve kültürüne hayranlıkduymaktadırlar. Bu nedenle dünyanın dört bir yanından topladıkları Arabicadenilen dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerini barındırır.
Yumuşak İçim
İçimi diğer Dibek kahveleri gibi sert ve rahatsız edici şekildedeğildir. Çarpıntı yapmaz.
Mahmood Dibek Kahvesi Hazırlanışı:
Leziz bir Dibek Kahvesi hazırlamak için sadece 2 dakikayeterlidir.
1. Türk kahvesi fincanı ile ölçtüğünüz soğuksuyun (65mL) üzerine 1,5 yemek kaşığı dibek kahvesini (18 gr) ekleyiniz.
2. İsteğe göre şeker ilave ediniz. İyicekarıştırdıktan sonra ateşin üzerine koyunuz.
3. Kısık ateşte köpük yükselmeye başlayıncakabaran köpüğü fincana alınız.
4.Cezve içerisindeki karışım kaynayıp yükselmeyebaşladığında kahvenizi servis edebilirsiniz.
Mahmood Türk Kahvesi (Net: 100 gr)
İçerik:Türk Kahvemiz, Arabica türü yüksekkaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmektedir. Orta kavrulmuş bir Türkkahvesidir.
Özel metal kutusunda sunulan Mahmood Türk Kahvenizintazeliğini daha uzun süre korumak için ambalajı açtıktan sonra sıkıca kapatarakmuhafaza ediniz ve son tüketim tarihine kadar saklayabilirsiniz. Kokusuyla,tadıyla, öğütüldüğü günkü tazeliğini koruyacaktır.
Üstün Kalite & Sorumluluk
Kahve uzmanlarımız dünyanın en eski kahve kültürünehayranlık duymaktadırlar. Bu nedenle dünyanın dört bir yanından topladıkları eniyi Arabica kahve çekirdeklerini tadıyla, kokusuyla, köpüğüyle geleneksel Türkkahvesi olarak sizlere özenle sunarlar.
Mahmood Türk Kahvesi Hazırlanışı:
Leziz bir Türk Kahvesi hazırlamak için sadece 2 dakikayeterlidir.
1.İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyunuz.
2.Her fincan için tepeleme 2 tatlı kaşığı kahve (6 g), arzu ederseniz şeker ilave ediniz.
3.Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara pay ediniz.
Kalan kahveyi bir taşım daha pişiriniz ve fincanlara boşaltınız.Türk Kahvesi sunulurken yanında su verilmesi âdettir. İçilen su ağzı kahve lezzetine hazırlar.