YEMEKLER GEREK TATLARI, GEREKSE KOKULARIYLA GEÇMİŞE DAİR ANILARI HATIRLATIRLAR.
ANNELERİMİZİN ÖZENLE HAZIRLADIĞI YEMEKLERİN KOKULARINI, TATLARINI YILLAR GEÇSE DE UNUTAMAYIZ.
ANNELERİMİZDEN ÖĞRENDİĞİMİZ YEMEK TARİFLERİYLE KENDİ TARİFLERİNİ BİRLEŞTİREREK "YEMEK TARİF DEFTERİNE" YAZMAYA NE DERSİN?
* SPİRALLİ
* SERT KAPAK
* 17 X 24 CM
* 112 SAYFA
* 120 GR 1.HAMUR KAĞIT
KENDİNE ÖZGÜ NOTLARINI ALABİLECEĞİN YEMEK TARİF SAYFALARI
* MALZEMELER, HAZIRLIK SÜRESİ, PİŞİRME SÜRESİ, PİŞİRME DERECESİ, PORSİYON SAYISI, YAPILIŞ VE NOTLAR BÖLÜMLERİYLE
TARİFLERİNİ KATEGORİLERE AYIRABİLİRSİN
* ÇORBALAR, ZEYTİNYAĞLILAR, ANA YEMEKLER, SALATALAR VE TATLILAR BÖLÜMLERi
BANA ÖZEL BÖLÜMÜ
* ALMAYI PLANLADIĞIN MUTFAK İHTİYAÇLARINI VE SANA ÖZGÜ NOTLARINI YAZABİLECEĞİN ÇİZGİLİ SAYFALAR.
DİĞER ÜRÜN İÇERİKLERİ
* DÜNYA KAHVELERİ YAPIM SAYFASI
* MEVSİMLERE GÖRE SEBZE VE MEYVELER
* MAKARNA ÇEŞİTLERİ
* BALIK SEZONLARI
* ÖLÇÜLER
* GIDALARIN GRAMAJI VE ÖLÇÜ ORANLARI
* GIDA DEĞERLERİ
* YEMEK PİŞİRMENİN PÜF NOKTALARI
* KATEGORİLERE AYRILMIŞ İÇİNDEKİLER SAYFALARI
* FAVORİLERİM LİSTESİ
* PÜF NOKTALARIM
* PİŞİRME SIRLARIM
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir