26 Cm Yaylı Tava + Huni Tabanı: halkanın yanları bir kapatma vasıtasıyla gevşetilebilir. Halka açıldıktan sonra fırın tepsisinin tabanını çıkarabilir ve elbette tekrar takabilirsiniz.
Bunun en güzel yanı, pastanın baş aşağı çıkarılmasına gerek olmamasıdır. Sadece halkayı gevşetin ve pastayı çıkarın.
Yapışmaz kaplama sayesinde pasta kolayca çıkar! Düz taban halkadan biraz daha büyüktür, bu da fırın tepsisini sızdırmaz hale getirir. Kek ve turta kekleri yapmak için düz tabanı kullanın.
Ayrıca yaylı tavaya huni şekli de yerleştirilebilir. Bununla lezzetli tatlı hamur işleri ve kekler hazırlayabilirsiniz. Her iki şekli de elde yıkayınız, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir.
30 Cm Somun Tavası: Kaiserin geleneksel pişirme tavalarından biri. Kek ve ekmek hazırlamak için mükemmeldir.
Dikdörtgen şeklin genişliği ve yüksekliği eşittir. Pandispanya, turtalar, ekmek, kekler; ekmek küfü hepsini yaratır.
Bu kalıp aynı zamanda yapışmaz bir kaplamaya sahiptir, böylece hamur işleriniz kalıptan zorlanmadan çıkarılabilir.
Bu şekli elde yıkayınız, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir.
Muffin tepsisi: Bir çörek tepsisi, birkaç sığ kap içeren bir fırın tepsisine benzer. Bu muffin kalıbı aynı anda on iki muffin pişirmeye uygundur.
Bu formda yapışmaz bir kaplama da kullanılmıştır, dolayısıyla kağıt veya yağ kullanılmasına gerek yoktur. Muffin kalıbı nemli bir bez veya ılık su ile kolayca temizlenebilir. Bulaşık makinesinde yıkanmaz.