· Tescilli Mardin Bulguru’dur.
· Bulgur, temizlenmiş, pişirilmiş, kurutulmuş, kabuğu soyulmuş ve sınıflandırılmış buğday ürünü olarak tanımlanır ve durum buğdayı kullanılarak elde edilir.
· Beslenme açısından önemli bir yere sahip olan bulgur, sağlıklı ve lezzetli bir tahıl alternatifidir.
· Islatmayı, yıkamayın veya suda bekletmeyin. 1 bardak bulguru 2 bardak kaynamış suyla pişirin.
· Gramaj: 5.000 gr
· Menşei: Türkiye
· Raf ömrü: 2 yıl
· Alerjen: Gluten içerir.
· Saklama Koşulları: Serin, rutubetsiz ve güneş ışığı olmayan yerlerde saklayınız.
· Dolma, salata ve pilavlarda kullanılabilir.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir