Ürünümüz Hatay Yöresine Aittir. Samandağ, Arsuz, Dörtyol,Yayladağı ve Antakya ilçelerinden temin edilen narlarımız özenle kabuklarından ayrılır. Suyu geleneksel yöntemler ile çıkartılır (makine ile suyu çıkartılan ürünlerde acı aroma kalmaktadır.) büyük kazanlarda odun ateşinde yaklalış 6 saat kaynatılarak suyu buharlaştırılır ve narın özü elde edilir. Hiçbir şekilde katkı maddesi konulmamaktadır.Tamamen doğal olan nar ekşimizi tattığınızda ,ne kadar kaliteli olduğunu hemen anlayacaksınız. 2 yıl boyunca oda sıcaklığında bozulma olmadan tüketebilirsiniz.Anne ve ablalarımız bu kadar emek ile elde ettikleri Nar Ekşimizi Beğenize Sunuyoruz. Afiyet Olsun. DİYARINDAN.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir