Tatlı krizleriniz için masum kaçamak!
Günün herhangi bir saatinde enerjinizi yükseltmek için süt veya yoğurt ile kolayca hazırlayıp Çikolatalı Granolayı tüketebilirsiniz.
İçindekiler: Yulaf ezmesi, hurma özü, fındık,çikolata parçacıkları, zeytinyağı, muz,ham kakao, himalaya tuzu.
GRANOLAYI BİRAZ TANIYALIM
Granola, gevrekliği ve çeşitli malzemelerin kombinasyonuyla bilinen, popüler ve çok yönlü bir kahvaltı ve atıştırmalık yiyecektir.
İşte granola hakkında bazı bilgiler;
Malzemeler: Granola tipik olarak yulaf, fındık (badem, ceviz veya ceviz gibi), tohumlar (ayçiçeği veya kabak çekirdeği gibi), tatlandırıcılar (genellikle bal veya akçaağaç şurubu) ve kurutulmuş meyvelerin (kuru üzüm gibi) bir karışımından oluşur. kızılcık veya kayısı). Bu bileşenler genellikle ilave lezzet için tarçın veya vanilya gibi baharatlarla birleştirilir.
Çeşitleri: Granola inanılmaz derecede çok yönlüdür ve farklı zevklere ve beslenme tercihlerine uyacak sayısız çeşidi vardır. Bazı yaygın varyasyonlar şunları içerir:
Fındıksız: Fındık alerjisi olanlar için granola, fındık ve tohum olmadan yapılabilir; daha fazla doku ve lezzet için genellikle hindistancevizi gevreği veya daha fazla kurutulmuş meyve kullanılarak yapılabilir.
Glutensiz: Gluten hassasiyeti veya çölyak hastalığı olanlara hitap etmek için granola yapmak için glutensiz yulaf kullanılabilir.
Az Şeker: Bazı tarifler eklenen tatlandırıcıların miktarını azaltarak granolayı şeker alımına dikkat edenler için daha sağlıklı bir seçenek haline getirir.
Vegan: Vegan granola, akçaağaç şurubu veya agav nektarı gibi bitki bazlı tatlandırıcılar kullanır ve hayvansal kaynaklı bileşenlerden kaçınır.
Kullanım Alanları:
Kahvaltı Gevreği: Granola genellikle kahvaltı gevreği olarak tüketilir. Sadece süt (süt ürünleri veya bitki bazlı), yoğurtla veya smoothie kaseleri veya yulaf ezmesi için bir üst malzeme olarak servis yapın.
Aperatif: Granola, bağımsız bir atıştırmalık olarak yenilebilir. Pek çok kişi fındık, tohum ve kuru meyvelerle karıştırılarak tüketilir.
Özetle granola, çeşitli şekillerde tüketilebilen, çok yönlü ve lezzetli bir besindir ve bu da onu kahvaltı ve atıştırmalıklar için popüler bir seçim haline getirir. Yulaf, kabuklu yemişler, tohumlar ve tatlandırıcılardan oluşan karışım hem lezzet hem de besleyicilik sağlar, ancak diyet tercihlerinize ve hedeflerinize uygun granolayı seçmek veya hazırlamak önemlidir.
Lezzetine doyamayacağınız ürünlerimizi taptaze bir şekilde, adresinize gönderiyoruz. Siparişinizin hemen ardından, ürünlerinizi kendi ambalajı haricinde korunaklı kargo kutularıyla aynı gün kargoya veriyoruz. Cumartesi ve Pazar günleri verdiğiniz siparişleri ise pazartesi günü kargoya veriyoruz. Kargo firmalarının yoğunluğu, konumunuz ve hava şartlarına bağlı olarak kargolarınızın size ulaşma tarihi değişkenlik gösterebilmektedir.
40 yıllık tecrübeyle, Türkiye’nin en kaliteli buğdaylarını laboratuvarımızda tüm testlerden geçirdikten sonra fabrikamızda işlemeye alıyoruz. Geleneksel öğütme yöntemleriyle öğütülen buğdaylar, hiçbir koruyucu ve beyazlatıcı kullanılmadan çeşit ve gramajlarına göre ayrılır. El değmeden ambalajlanan ürünlerimiz sofralarınıza ulaşmak için yolculuğuna başlar.
Isıdan ve direkt güneş ışığından uzak tutarak, serin ve kuru bir yerde saklayınız.
Son kullanma tarihi ve parti numarası paketin üzerindedir.
Tellioğlu Un Fabrikası TS EN ISO 9001:2008, Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, belgelidir.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir