İçindekiler:
DİKKAT!!!: Organik ürünler hiç bir koruyucu ve katkı maddesi içermediği için serin buzdolabı ortamında saklanması gerekmektedir.
Tarif: Soğuk-Ayran Aşı Çorbası
Bir gün öncesinden suda beklettiğiniz BEYORGANİK tahıl karışımını bol suda haşlayınız. Daha sonra soğuk sudanda geçirin ve süzünüz. Hazır karışımınızı buzdolabında soğuduğu zaman bir kas yoğurda dolapta ki hazır çorbalık tahıl karışımından 3-4 kaşık ekleyiniz. Üstüne de nane ve zeytinyağı ilave ediniz. Bir kaç küp buzla karışımınız hazır.
Salata Sosu
Bütün malzemeleri karıştırıp sos haline getiriniz. Bu sosu dolaptaki tahıl karışımı ile harmanlayınız. Servis tabağında ki roka ve semiz otu salatasına sosu dökünüz.
Afiyet Olsun
Çok Amaçlı Kullanımlar:
Bu tahıl karışımını buzdolabı şartlarında 4 gün saklayabilirsiniz. Bu zaman zarfında yaptığınız salataların yanına veya üstüne serpiştirebilirsiniz. Ayrıca tüm ızgara et, tavuk, balık veya hindinin yanına çok yakışır. Bunun yanı sıra çocuklarınız için besin değeri artırılmış mercimek çorbası yapabilir veya şehriyeli-tavuk çorbasında şehriye yerine kullanabilirsiniz
DİKKAT!!!: Karışımın içindeki tüm ürünler "eş zamanlı pişmektedir".
''BEYORGANİK'' ile ''YERLİ TOHUM-ORGANİK'' tutkumuzu gerçekleştiriyoruz. ''YERLİ TOHUM-ORGANİK'' üretmek veya ''YERLİ TOHUM-ORGANİK'' üreten üreticilerle üretimi gerçekleştirirken aslında müşterimizi de bu tutkumuza ortak ve tanık yapıyoruz... Anadolu bakliyatın ve tahılın gen merkezidir. Mezopotamya dediğimiz bölge mercimeğin, nohudun ilk yetiştirildiği, dünyaya yayıldığı yerdir. Bu nedenle Türkiye’de yetiştirilen bakliyat ürünlerinin kalitesi, rehası, tadı farklıdır ve tüm dünyada tercih edilirliğine sebeptir. Yerli tohumla üretimi bölgesine göre gerçekleştiriyoruz. Üstelik bazı ürünlerimiz ''ENDEMİK'' türlerdir, atalık tohumlardır...Her bir bakliyat ve tahıl ürünümüz o kadar organik ve canlı ki; alıp çimlendirmek isterseniz bunu bile tohumlarımızla gerçekleştirebilirsiniz. Rahatlıkla filizlendirme yapıp yemeklerinizde ve salatalarınızda kullanabilirsiniz.BEYORGANİK ürününü elinize ilk aldığınızda ise etiketinde ''yöre'' sinden hemen anlarsınız. Paketi açtığınızda ise paketin içinde ki aromasından, sonrasında ise pişirdiğinizde ki lezzet farklılığından gözlemleyip damak tadından hissedersiniz. ORGANİK TARIM NEDİR? Havayı, suyu ve toprağı kirletmeden, erozyonu, toprağın tuzlulaşmasını, hastalık ve zararlıların olumsuz etkisini elle veya mekanik yollarla en aza indirgeyecek tarımsal tekniklerle, Türkiye'de ayrıca-ek olarak GDO'suz tohum kullanmadan yapılan doğa dostu, çevreye zarar vermeyen sürdürülebilir tarımsal üretim şeklidir; ''organik tarım''. Daha az karbon ayak izidir. Yerli tohum üretimi yapmak bizim için bir tutkudur.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir