Ürün Tanımlama: Cinnamomum cinsine giren bitkilerin, dalları ve genç sürgünlerinin kabuklarından sıyrılmasından sonra kalan iç kabuğunun kurutulmuş halidir.
Kullanım Bilgileri: Mutfakta; et, sebze, kahve çikolata ve meyve soslarında ve bitki çaylarında. Gıda sanayinde; fırın ürünleri, şekerlemeler, çikletlerde, alkollü ve alkollsüz içecekler, turşular, çeşni ürünleri, et, çorba, sos, dondurma jelatin, pudinglerde, bitki çaylarında kullanılır.
İçindekiler:
Tarçın (kabuk)
Ingredients:
Cinnamon (Stick)
İşletme Belge No:
TR-34-K-000495 Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği’ne uygun olarak ambalajlanmıştır.
Menşei: Endonezya'dan ithal edilmiş Türkiye'de Paketlenmiştir.
İşletmemiz; TS EN ISO 9001:2008 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim sertifikasına sahiptir.
Rutubetsiz, serin, kuru ve ışık almayan yerde saklayınız.
Keep it dry, cool, unhumidity place and away from sunlight.
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir