Kullanım Alanları:Çorbalarda, tüm etli ve sebzeli yemeklerde,ızgaralarda, harçlarda ve soslarda kullanılır.
Recommended for:Soups, all meat and vegetable mealsbarbecues, mixtures and sauces.
İçindekiler: Aci kırmızı biber, tuz, bitkisel yağ
Ingredients:Red hot crushed pepper, salt, vegetable oil
Güneydoğu Anadolu’da yetişen bitkinin,olgunlaşmış meyvelerinin tekniğine uygun olarak kurutulup,sapları alındıktan sonra yarı
öğütülerek pul haline getirilip,bitkisel sıvı yağ ve tuz ile karıştırılarak tavlanmış halidir.
işletme Belge No:
TR-34-K-000495 Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği’ne uygun olarak ambalajlanmıştır.
Menşei:Türkiye
Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir